1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YENİ BİR CİNAYET Mİ? BU ARALAR KKTC GÜNDEMİNE SIKÇA OTURUYOR!
YENİ BİR CİNAYET Mİ? BU ARALAR KKTC GÜNDEMİNE SIKÇA OTURUYOR!

YENİ BİR CİNAYET Mİ? BU ARALAR KKTC GÜNDEMİNE SIKÇA OTURUYOR!

Gazimağusa’daki Aybak cinayetinin ardından... Yapımı yıllar önce durdurulan tatil köyü inşaatında, yıllar önce aynı yerde cinayet işlenmişti.. bali çekenlerin ve fuhuş yapanların adresi...

A+A-

Gazimağusa’daki Aybak cinayetinin ardından, bu kez Girne Akçiçek Hastanesi’ne yakın bir yerde, çürümüş erkek cesdi bulundu. Sülyeman Yıkılmaz’a ait olduğu belirtilen ceset, ölümünden yaklaşık 45 gün sonra bulundu. Polis, ceset üzerinde herhangi bir darp izinin olmadığını, ölüm nedeninin anlaşılması için doku örneklerinin Türkiye’ye gönderileceğini açıkladı.

Aynı yerde cinayet işlenmişti...

Yapımı yıllar önce durdurulan tatil köyü inşaatında, yıllar önce aynı yerde, Girne'de simit satan Şerafettin isimli bir kişinin öldürüldüğü öğrenildi. Cesetin bulunduğu yarım inşaat ile hemen yanındaki Girne Amfi Tiyatro'nun evsizlere, bali çekenlere ve fuhuş yapanlara ev sahipliği yaptığı konusunda vatandaş şikayetleri, ülke basınında da yer almıştı.

45 gün önce ölmüş...

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre ise, Girne’de dün saat 12.00 sıralarında bulunan cesette darp izine rastlanmadığı açıklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Girne’de Karakız Sokak üzerinde, yarım otel inşaatı alanı içerisinde bulunan bungolovun ikinci katında bulunan erkek cesedi üzerinde yapılan otopside, darp ve cebir izine ratlanmadı.

Süleyman Yıkılmaz’ın yaklaşık 1.5 ay önce öldüğü tahmin ediliyor.

İnşaatlarda çalışıyordu

Elde edinilen bilgilere göre aslen Şanlıurfalı olan 40 yaşındaki Süleyman Yıkılmaz, çalışma izni olmadan KKTC’deki inşaatlarda çalışıyordu. Ülkeye turist vizesiyle giriş yapan Yıkılmaz’ın, sabit bir adresi bulunmadığı, cansız bedeninin bulunduğu binaya da uyumak için girdiği tahmin ediliyor.

Arayanı soranı olmadı

Ekmek parası kazanmak için KKTC’ye gelen ve burada herhangi bir sosyal güvencesi olmadan gündelik olarak inşaatlarda çalışarak hayatını sürdüren Süleyman Yıkılmaz’ın 45 gün önce öldüğü tahmin ediliyor. Güvenilir kaynaklardan alınan bilgiye göre, günler önce yaşama veda eden Yıkılmaz’ın akıbetini öğrenmek için düne kadar arayan soran olmamış.

İlginç bir şekilde bulundu

Urfalı işçinin cansız bedeni dün, Girne Akçiçek Hastanesi’ne gelen bir vatandaşın, yarım otel inşaatına girmesi üzerine tesadüfen bulundu. İddialara göre olay, hastaneden çıkan ve çok sıkışan bir vatandaşın küçük abdestini yapmak için bölgedeki yarım inşaata girmesi ve yere serilmiş karton üzerinde birisinin yattığını görmesiyle gerçekleşti.

Yerde yatanı zenci zannetti

Yarım inşaatın ikinci katına serilmiş karton üzerinde yatan kişiyi önce ‘zenci’ zanneden vatandaş, defalarca seslenmesine rağmen yanıt alamayınca paniğe kapıldı. Yaklaştığında, yerde yatanın çürümeye yüz tutumuş ve kokmaya başlamış bir ceset olduğunu farkeden vatandaş, hemen polisi arayarak durumu bildirdi.

Diyalog/Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.