1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. YENİ BİR REHABİLİTASYON MERKEZİ GELİYOR
YENİ BİR REHABİLİTASYON MERKEZİ GELİYOR

YENİ BİR REHABİLİTASYON MERKEZİ GELİYOR

YENİ BİR REHABİLİTASYON MERKEZİ GELİYOR

A+A-

“2015’TE SIKINTILARI AŞMAYI HEDEFLİYORUZ”

“YENİ BİR REHABİLİTASYON MERKEZİ AÇACAĞIZ”

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle yaklaşan yeni yıl öncesinde sağlık kuruluşlarına başlattığı ziyaretlerine bugün Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’yle devam etti. 

Gülle, ziyaretlerinde hastaların yeni yılını kutladı, sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

Bakan Gülle, ziyaretleri sırasında basına yaptığı açıklamada Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde altyapıyı güçlendirerek hastanede daha iyi hizmetler vermeyi hedeflediklerini vurgularken, Rehabilitasyon Merkezi’nin ise memnuniyet verici bir hizmete sahip olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaretinde Başhekim Dr. İnci Taşyürek’ten hastane hakkında bilgi aldı.

Taşyürek, hastanede oldukça yol kat edildiğini ve 30 yıldır harap halde bulunan meşkuliyet ve tedavi atölyesinin yeni bir binaya kavuşturulduğunu anlattı.

Hastanenin önemine vurgu yapan Bakan Gülle de hastanenin yenilenmesi ve güçlendirilmesi gereği üzerinde durdu.

Hastanede bazı sorunlar ve personel eksikliği bulunduğunu kaydeden Gülle, 2015 yılında bu sıkıntıları aşmayı hedeflediklerini de vurguladı.

Sağlık Bakanı Gülle, bakanlık olarak gündemlerinde uyuşturucu ile mücadele konusu olduğuna da dikkati çekti.

BÜLENT ECEVİT REHABİLİTASYON MERKEZİ’Nİ ZİYARET

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, daha sonra Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, hastaların yeni yılını kutladı, sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

Rehabilitasyon Merkezi’ndeki tüm yaşlıları tek tek ziyaret ederek hatırlarını soran Gülle, görevli doktordan da hastaların sağlık durumlarını öğrendi.

Ziyaretleri sırasında basına açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Gülle, sağlığın doğumdan itibaren yaşamın sonuna kadar korunması gereken en temel unsur olduğuna dikkat çekti.

Özellikle yaşlılıkla birlikte sağlığın giderek bozulmaya başladığını dile getiren Gülle, Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’nin tam da yaşamın bu döneminde devreye giren bir devlet kurumu olduğunu belirtti.

Merkeze gerçekleştirdiği her ziyaretten memnun ayrıldığını, bunun da verilmesi gereken hizmetin eksiksiz olduğunun bir göstergesi olduğuna dikkat çeken Gülle, bu durumdan hareketle görevli doktor ve hemşireleri kutladı.

“2015’TE DAHA GÜÇLÜ SAĞLIK HİZMETİ”

Gülle, Bakanlık olarak 2014 yılı boyunca, sağlıkta yeniden yapılanma üzerinde çalıştıklarını, 2015’te de bu çalışmaların yanı sıra daha disiplinli adımlar atarak güçlü bir sağlık hizmeti vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Bakan Gülle, açıklamaları sırasında, mevcut merkezin yanı sıra, Cengiz Topel Hastanesi bünyesinde yeni bir rehabilitasyon merkezi açacakları bilgisini de verdi. 

TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.