1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR
YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR

YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR

YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR

A+A-

Ünlü oyuncu Çağlar Yüksel yapımcılığında çekilecek olan Kirli İşler dizisi, gün geçtikçe kadrosuylada netlik kazanmaya ve kendinden bir kez daha konuşturmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde bir çok farklı isimle görüşen Çağlar Yüksel dizi ile ilgili yaptığı açıklamada;
 
Türkiye’den ve Kıbrıs’tan dizide yer alacak oyuncuların bu diziye gönül vermesi gerektiğini ve bu diziyle uzun zaman akılda yer edecek olan karakterlerin, konu ile de bütünleşmeleri gerektiğini söylerken, bir çok yeni yıldızında bu dizi sayesinde, Türkiye’de başlayacak olan yeni dizi ve sinema projelerinde görev alabileceğini dile getirdi.
 
Açıklamalarında bir çok sürpriz ismin kadroya dahil edileceğinide belirtmeden geçmeyen Çağlar Yüksel, son olarak Kıbrıs’ta, başarılı modellik kariyeriyle kendinden söz ettiren Aysen Akten’i, dizinin başrol oyuncularından biri olacağını açıkladı. Canlandıracağı rolün şimdilik gizli tutulduğunu belirten Yüksel, başarılı kariyerinde artık üst basamaklara gelmesi için bir fırsat olduğunu sözlerine ekledi.
 
Türkiye’den Kıbrıs’a uzanan  modellik kariyerine, şimdide oyunculuktaki kariyerini eklemeye hazırlanan Aysen Akten, önümüzdeki günlerde, kendinden fazlasıyla söz ettirecek isimler arasında, kendine böylelikle yer bulmaya hazırlanıyor.
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.