1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YENİ DÖNEMDE 25 PROGRAM
YENİ DÖNEMDE 25 PROGRAM

YENİ DÖNEMDE 25 PROGRAM

YENİ DÖNEMDE 25 PROGRAM

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin (YABEM) kariyer ve toplumsal fayda odaklı nitelikli kısa dönemli eğitim programları başlıyor.

YDÜ YABEM’den yapılan açıklamaya göre, bu yıl ilk etapta 25 kısa dönemli eğitim programı yapılacak. Bu eğitim programları şunlardır:

İngilizce, Arapça, Fransızca, İtalyanca, Yunanca, yabancılar için Türkçe, Kriz Yönetimi, Türk Dış Politikası, Ortadoğu’da Din ve Siyaset,  Sosyal Medya ve Web 2.0 Araçlarının Eğitsel Amaçlı Kullanımı ve Yönetimi, Herkes için E-ticaret, Kurumsal İletişim, Başarılı İnsan İlişkileri, Diksiyon Hitabet ve Beden Dili, Sosyal Paylaşım Ağları Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği, Avrasya ve Uluslararası İlişkiler, Büyük Güçler ve Dünya Politikasına Etkileri, Avrupa Ekonomisi ve Uluslararası Ticari İlişkiler, Siyaset Bilimine Giriş: Kavramlar ve Temel Yaklaşımlar, Bilgi Ekonomisi, Bilgi ve Belge Yönetimi, Proje Yönetimi, Temel Laparoskopi Eğitimi, Müzik Kursları (Koro ve Enstruman).

Programla ilgili daha detaylı bilgiye www.neu.edu.tr  web sayfasından, nei@neu.edu.tr e-posta adresinden, Yakın Doğu Enstitüsü facebook sayfasından, 223 64 64 (dahili 532) ve  0533 829 97 36 telefonlardan ulaşılabilir.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.