1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YENİ GÜNDE YİNE VE YENİ BİR SKANDAL!!!
YENİ GÜNDE YİNE VE YENİ BİR SKANDAL!!!

YENİ GÜNDE YİNE VE YENİ BİR SKANDAL!!!

KKTC 14 yaşındaki bir çocuğa toplu tecavüz!

A+A-

Ülkede son bir haftada adliyeye yansıyan iki tecavüz olayının ardından ülke bir tecavüz olayıyla daha sarsıldı. Güzelyurt’ta 14 yaşındaki bir erkek çocuğunun, sayıları 15 kadar olan genç tarafından tecavüze uğradığı öğrenildi. Tecavüzcü gençlerden 3'ünün, şikâyetin hemen ardından gözaltına alındığı, diğerlerinin tespiti için polisin geniş çaplı araştırmasının devam ettiği öğrenildi.  

Aydınköy 14 yaşında bir erkek çocuğuna yapılan toplu tecavüzle çalkalanıyor. Güzelyurt'a bağlı Aydınköy'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen tecavüz olayının, tecavüze uğrayan erkek çocuğunun babasının dün sabah polise başvurmasıyla ortaya çıktığı öğrenildi. Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, sayıları 15 kadar olan tecavüzcü gençlerden 3'ünün, şikâyetin hemen ardından gözaltına alındığı, diğerlerinin tespiti için polisin geniş çaplı araştırmasının devam ettiği öğrenildi. Gözaltına alınan tecavüzcü gençlerin bugün tutukluluk istemiyle Güzelyurt Kaza Mahkemesi'ne çıkarılmaları bekleniyor.

Bir haftada üç tecavüz!

Ülkede artan tecavüz olayları karşısında halkta başlayan endişe giderek artıyor. Geçtiğimiz hafta Gönyeli’de üzerinde nazar var diye, nazarı kaldırmak için gittiği evde bir kişinin tecavüzüne uğrayan kadının şikâyeti ile başlayan ve yine Gönyeli’de arkadaşının evine ders çalışmak üzere giden bir kıza tecavüz edilmesiyle devam eden cinsi saldırganlık olayları, infial yaratan 14 yaşındaki erkek çocuğa toplu tecavüz olayıyla tavan yaptı. Henüz soruşturma aşamasında olan olay ise insanın kanını donduracak cinsten.   

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.