1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YENİ HİZMET BİNASI TÖRENLE AÇILDI
YENİ HİZMET BİNASI TÖRENLE AÇILDI

YENİ HİZMET BİNASI TÖRENLE AÇILDI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ülkü Ocakları’nın yeni hizmet binası törenle açıldı.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ülkü Ocakları’nın yeni hizmet binası törenle açıldı.

KKTC Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada, açılışın kurban kesilerek, dualar eşliğinde gerçekleştiği kaydedildi.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, KKTC Ülkü Ocakları Genel Başkanı Adem Yurdagül, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Yurdagül konuşmasında, hiçbir menfaat gözetmeksizin sadece Cenab-ı Allah’ın rızası ve yüce milletin dualarıyla çıkmış oldukları bu yolda durmadan emek verecek ve bayrağı daha da ileriye taşıyarak, bağlı oldukları milletin bekası için canlarını dahi ortaya koymaktan hiçbir zaman geri durmayacaklarını kaydetti.

KILAVUZ

Açılış için KKTC’ye gelen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ise konuşmasında, Kıbrıslı Türklerin varlığı, hak ve hukukları, milli kimliklerinin korunmasının, Ülkücü hareketinin her zaman gündeminde olduğunu belirtti.

Kıbrıs’taki Ülkücülerin her zaman önemli bir konumda olduğuna da değinen Kılavuz, özellikle üniversite öğrencilerine gösterdiği üstün gayretlerinden dolayı da teşekkür etti.

Kıbrıs Ülkü Ocakları’nın bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da nice güzel faaliyetlere imza atacağına gönülden inandığını dile getiren Kılavuz, Kıbrıs Ülkü Ocakları’nın eğitim, kültür, sanat, spor ve benzeri alanlarda faaliyetler düzenleyerek Kıbrıslı gençlerin değişmez adresi haline geleceğine tüm kalbiyle inandığını kaydetti.

Konuşmaların ardından Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ile KKTC Ülkü Ocakları Genel Başkanı Adem Yurdagül  açılış kurdelesini kesti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.