1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YENİ İPUÇLARI
YENİ İPUÇLARI

YENİ İPUÇLARI

Kaybolan ve 44 gündür bulunamayan 50 yaşındaki Mustafa Veli Gazi için yürütülen soruşturmayla ilgili polisin bir takım ipuçlarına ulaştığı iddia edildi

A+A-

KKTC polisinin 44 gündür kayıp olan 50 yaşındaki Mustafa Veli Gazi için yürütülen soruşturmayla aileye bir takım gelişmeler olduğunu ve soruşturmanın sona yaklaştığını açıklaması umutları yeşertti.

Gazi’nin ailesi, bir hafta önce Rum Polisi’nin BM aracılığı ile Gazi’nin telefon dökümlerini KKTC polisine vermesinin ardından polisin bir sonuca ulaşmasına dair heyecan yaşamaya başladı.

Mustafa Veli Gazi’nin kaybolduğu 31 Mart günü sonrası GU 492 plakalı van aracının bulunduğu ara bölgede arama çalışmaları yoğunlaştırılmış ancak sonuç alınamamıştı.
Mustafa Veli Gazi’nin aracı, kaybolduğu gün, Akıncılar sınırı içinde bulunan ve “Tabahana” diye adlandırılan bölgede, Bodamya köyü sınırına yakın bir yerde, kapıları açık halde bulunmuştu.

Ademgil: Dört gözle olumlu bir netice bekliyoruz
Akdoğan Belediye Başkanı ve Gazi’nin eniştesi Adem Ademgil, “Hafta sonu polise geldik. Polis araştırmalarına devam eder. Sonuna doğru gelindiğini söyledi ancak net bilgi vermedi. 31 Mart’ta kayboldu. Çok kötü günler geçiriyoruz. Belirsizlik bizi mahvediyor. 1963 yılında böyle acı içindeydik. Bu acı savaş dönemindeki acıyla eş değer. Çocuklar huzursuz. Biz huzursuz. Hâlâ bu ani kayboluşuna anlam veremiyoruz. Büyük üzüntü içindeyiz. Dört gözle olumlu bir netice bekliyoruz” diye konuştu.

Barbaros: Umudumuz kırılıyor
Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Barbaros ise Mustafa Veli Gazi’den hiçbir haber alınamadığını belirterek, “Maalesef hiçbir olumlu gelişme yok. Telefon dökümleri incelendiği söyleniyor. Hep koruduğumuzu umudumuz yavaş yavaş kırılıyor. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Maalesef akıbeti belli değil” dedi.

Muhtar: Endişelerimiz artıyor
Akıncılar köyü muhtarı Sultan Barbaros da Mustafa Veli Gazi’nin 44 gündür kayıp olduğuna dikkat çekerek, “Bekliyoruz. Herkes konuşuyor ancak hiçbir gelişme yaşanmıyor.

Mustafa için endişelerimiz artıyor. Gün geçtikçe umudumuz kırılıyor. Umarız bir an önce işinin başına ve aramıza döner” açıklamasında bulundu.

KAYNAK:KIBRIS

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.