1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YENİ SİSTEM DE İŞE YARAMADI
YENİ SİSTEM DE İŞE YARAMADI

YENİ SİSTEM DE İŞE YARAMADI

YENİ SİSTEM DE İŞE YARAMADI

A+A-

Trafiğin en fazla kitlendiği nokta olan başbakanlık kavşağındaki trafik ışıkları yenilendi ancak Dereboyu ve Lefkoşa’ya gidiş için ayna anda kırmızı ve yeşil yanması trafiği tıkıyor.

Suna ERDEN

Lefkoşa Başbakanlık kavşağı olarak bilinen bölge trafiğin en fazla kitlendiği nokta özelliğini taşıyor. Özellikle sabah saatleri ile akşam mesai bitiminde yaşanan trafik sıkışıklığı insanları canından bezdiriyor. Öte yandan gerek trafik kazaları gerekse teknik sorunlar nedeni ile sorunlu olan trafik ışıkları ise bir süre önce LED teknolojisi ile yenilendi. LED teknolojili trafik ışıkları kesintisiz hizmet veriyor ancak ışıkların aynı anda yanması trafiği rahatlatmak yerine tıkanmasına neden oluyor.

Dereboyu bölgesine dönüş ve direkte Lefkoşa’ya gidiş istikameti için aynı anda dur, geç ve yavaşla komutlarının yanması sorun çıkarıyor. Eski sistemde Dereboyu bölgesi ile direkt Lefkoşa’ya gidiş için kırmızı ve yeşil ışıklar farklı dakikalarda yanarken şimdi her iki yöne didiş için aynı anda kırmızı ve yeşil ışığın yanması trafiği kilitliyor.

StarKıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.