1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YENİ ‘TAVURİ’ YİNE İŞBAŞINDA!
YENİ ‘TAVURİ’ YİNE İŞBAŞINDA!

YENİ ‘TAVURİ’ YİNE İŞBAŞINDA!

Yeni ‘Tavuri’ yine işbaşında!

A+A-

Lefkoşa, Girne, Güzelyurt ve Gazimağusa’da 2007-2013 yılları arasında başlıca sahtekârlıkla para temini, başkasının kimliğine bürünme suçlarıyla gündeme gelen Mehmet Cemal Konyalıoğlu yine ayni suçtan tutuklandı.

Abbas ELMAS

 “Yeni Tavuri” olarak da lakap takılan zanlı Konyalıoğlu, bu seferde “Trafik polisi” kılığına girerek bir kişiden para aldığı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alınarak dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Türker Samancıoğlu, zanlının Girne’de 16 Ekim saat 14.30 sıralarında, polis olmadığı halde kendisini trafik polisi olarak tanıtıp, Emin Yarımoğlu’ndan sahtekârlıkla 100 TL temin ettiğini söyledi.

Zanlı hakkında sahtekârlıkla para temini suçundan başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, KKTC vatandaşı zanlının yargılanacağı güne kadar mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 10 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalamasını, zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanması ve haftada bir gün ispatı vücut yapması şartıyla tutuksuz yargılanmasını emretti.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.