1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YENİ TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLANDI
YENİ TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLANDI

YENİ TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLANDI

Galatasaray’ın Mancini transferinde önemli ilerleme kaydettiği, sarı kırmızılıların yeni teklifini İtalyan teknik adamın düşündüğü belirtildi

A+A-

Galatasaray ile İtalyan teknik adam Roberto Mancini arasındaki görüşmelerin sürdüğü ve tarafların ilerleme kaydettiği iddia edildi. İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla’nın kendisine ait internet sitesi ve twitter hesabından yaptığı açıklamalar heyecan yarattı. İtalyan televizyonlarında spor yorumculuğu da yapan Pedulla, “Galatasaray ile Mancini arasındaki görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. Mancini Galatasaray’a yaklaşıyor. İlerleyen saatlerde bu konuda bazı gelişmeler olabilir. Türkler bastırıyor. Galatasaray teklifini yükseltti. Taraflar bu transfer için önemli bir mesafe aldılar. Mancini cevabını henüz vermedi, düşünüyor, evet demeye yakın… ” diye yazdı.

ŞANSAL BÜYÜKA: GALATASARAY MANCİNİ İLE EL SIKIŞTI
LigTV'nin Maraton programında konuşan Şansal Büyüka'nın verdiği bilgiye göre Galatasaray, geçtiğimiz günlerde İtalya'da görüşmeler yaptığı Mancini ile el sıkıştı. Yine aynı programdaki iddiaya göre Mancini'nin Galatasaray'ın Rizespor maçını izlediğini ve 29 Eylül Pazar günü resmi açıklamanın yapılacağını belirtildi. Programın yorumcularından Galatasaray'ın efsane oyuncularından milletvekili Hakan Şükür, konuyla ilgili verdiği detayda ise şunları söyledi:

"Mancini ile ortak bir arkadaşım var. Onunla konuştum kısa süre önce. Mancini ile Galatasaray son aşamaya gelmiş. Yardımcıları konusunda bir anlaşmazlık varmış sadece. Ümit ve Hasan Şaş'ın kalıp kalmaması yönünde. Mancini kendi yardımcılarını getirmek istiyor. O konunun da çözüleceğini düşünüyorum ben."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.