1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YENİ TUTUKLAMALAR OLABİLİR!
YENİ TUTUKLAMALAR OLABİLİR!

YENİ TUTUKLAMALAR OLABİLİR!

Gazimağusa bölgesinde işledikleri ev açma ve sirkat suçları ile ilgili başlatılan polis soruşturmasının tamamlandı.

A+A-

Gazimağusa bölgesinde işledikleri ev açma ve sirkat suçları ile ilgili başlatılan polis soruşturmasının tamamlanmasıyla Turgay Meran Tayşi ve Eran Arslan Lefkoşa’da işledikleri suçlarla ilgili dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılarak haklarında 5 gün daha tutukluluk emri alındı.

Abbas ELMAS

Gazimağusa bölgesinde ev açma ve sirkat suçlarını işledikleri iddiasıyla polis tarafından tutuklanan Turgay Meran Tayşi ve Eran Arslan’ın benzer suçları Lefkoşa bölgesinde de işledikleri iddiasıyla başlatılan polis soruşturması sürüyor. Her iki zanlı da dün yeniden yargı huzuruna çıkarılarak tutukluluk süreleri 5 gün daha uzatıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Değirmenlik Polis Karakolu’nda görevli polis memuru, 24 Ağustos’ta Gazimağusa’da ve Cihangir’de meydana gelen “Geceleyin ev açma, kasti hasar ve sirkat” suçlarından methaldar olduklarını söyledi.

Zanlıların 24 Ağustos’ta Gazimağusa’da ev açma ve sirkat suçu ile ilgili mahkeme emriyle 3 gün süreyle tutuklandıklarını kaydeden polis, zanlıların verdikleri gönüllü ifadelerinde Cihangir bölgesinde de benzer suçları işlediklerini kabul ettiklerine dikkat çeken polis, zanlıların Gazimağusa’daki soruşturmalarının tamamlanmasıyla Lefkoşa’ya sevk edildiklerini kaydetti.

Zanlılar hakkında başlatılan polis soruşturmasının halen devam ettiğine değinen polis memuru, suçla bağlantılı yeni şahısların tespit edildiğini belirterek yeni tutuklamalar olabileceğini söyledi. Polis, zanlıların soruşturmanın selameti açısından 5 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlıların olayla bağlantılı olabileceklerine bulgu yaparak, yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından zanlıların 5 gün daha poliste tutuklu kalmalarını emretti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.