1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YENİ UYGULAMA KAOSU GETİRDİ
YENİ UYGULAMA KAOSU GETİRDİ

YENİ UYGULAMA KAOSU GETİRDİ

Vatandaşın çilesi bitmiyor

A+A-

Araçlı geçişlerdeki yeni uygulama vatandaşların tepkisine neden olurken güney sınır kapısına kadar uzun kuyruklar oluşmasına neden oluyor

Güney Kıbrıs’a araçları ile geçmek isteyen vatandaşlar sınır kapılarındaki yeni uygulama nedeniyle uzayan kuyruklarda saatlerce beklemek zorunda kalıyor

Güneye geçmek için kimlik kartları ile polis sivil muhacerete başvuran vatandaşlar, “Aracınızı ve içerisindeki şahısları göreceğiz. Ona göre işlem yapacağız. Bu nedenle aracınızı göreceğimiz mesafeye getirdikten sonra işlem yapacağız” cevabı ile karşılaşıyor.

Vatandaşlar, her gün yeni bir uygulama ile karşı karşıya kaldıklarını ifade ederek, yetkililer durduk yere zorluk üstüne zorluk çıkarıyor. Amaçları Güney Kıbrıs’a geçişlerde vatandaşı usandırmak. Enerjilerini bu tür faaliyetlere harcayacaklarına, ülkeyi daha yaşanabilir hale getirmek için harcasınlar” dediler.

Vatandaşlar, yeni uygulama ile sınır kapılarındaki araç kuyruklarının iyice uzadığına işaret ederek, yıllardır devam eden uzun kuyruklara çare bulacakları yerde, daha da artmasına neden olunduğunu kaydettiler.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.