1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YENİ VİZYON
YENİ VİZYON

YENİ VİZYON

Restore edilen İktisat Bankası genel müdürlük binasının açılışı yapıldı.

A+A-

İktisat Bankası’nın restorasyonu tamamlanan Kumsal’daki genel müdürlük binasının açılışı, dün akşam düzenlenen görkemli törenle yapıldı.

Kokteylli açılış, Maliye Bakanı Ersin Tatar, İçişleri Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim ile çok sayıda bürokrat, işadamı ve sivil toplum örgütü temsilcisinin katılımıyla gerçekleşti.

İktisat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Mete Özmerter açılışta yaptığı konuşmada, bir yıllık restorasyonun ardından hizmete giren yeni binanın sektörde 23 yıldır faaliyet gösteren firmanın ekonomiyi ve müşterileri daha iyiye taşıyacağını kaydetti.

Alışılandan farklı bir değişimin cesaret istediğini vurgulayan Özmerter, yeni çehresiyle yoluna devam eden bankanın müşterilerinin sayesinde en iyiler arasına girdiğini belirtti.

Binanın sembolik olarak Kıbrıs bankacılığının yeni yüzünü yansıttığını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Özmerter, “Artık bu işin Arasta bankacılığı ile daha ileri götürülemeyeceğini anladık” dedi.

Restorasyonu tamamlanan genel müdürlük binasının şirketin yeni vizyonunu temsil ettiğini vurgulayan İktisat Bankası Genel Müdürü Ahmet Karavelioğlu da yeni kurumsal kimlik çalışmaları çerçevesinde Kıbrıs İktisat Faktoring’in İstanbul’da faaliyete geçirildiğini belirtti.

Karavelioğlu, “İnşallah 2016 yılında İktisat Kosova ve İktisat Gürcistan’ın açılışını yapmak için hep birlikte oralara gideriz” dedi.

Ülkenin değeri

İktisat Bankası’nın sektörde bir markaya dönüştüğünü söyleyen Maliye Bakanı Ersin Tatar ise bankanın ülkenin bir değeri olduğunu vurguladı.

Tatar, “O derece başarılı olun ki bana vergi verin” şeklinde konuştu.

İktisat Bankası’nın uluslararası bankacılığı Kıbrıs Türkünün ayağına getirdiğini vurgulayan Tatar, şirketin faktoring ile bankacılığı uluslararası piyasalara çıkardığını kaydetti.

 

Kaynak: Kıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.