1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “YENİ YIL LTB İÇİN UMUT DOLU OLSUN”
“YENİ YIL LTB İÇİN UMUT DOLU OLSUN”

“YENİ YIL LTB İÇİN UMUT DOLU OLSUN”

“YENİ YIL LTB İÇİN UMUT DOLU OLSUN”

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, 2014’ün sağlık, huzur ve barışın hüküm süreceği bir yıl olmasını diledi.

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu yayımladığı yeni yıl mesajında, göreve geldikleri Nisan ayından itibaren LTB’de sıkıntıların çözülmesi ve normalleşmenin sağlanması adına zorlu bir yol yürüdüklerini, bu süreçte Lefkoşalıların ve belediye çalışanlarının yönetime güvenmesi sayesinde sıkıntıların adım adım aşılmaya başladığı kaydedildi.

Fellahoğlu, yeni yıl ile birlikte belediyenin yatırım hamlelerine de hız vermeyi planladığını ifade etti.

2013’ün son çeyreği içerisinde özellikle altyapılar konusunda başlattıkları yeni yatırımların 2014’te devam edeceğini, bu konuda kararlı bir tutum izleyeceklerini dile getiren Kadri Fellahoğlu, halkın en çok önem verdiği konu olan ‘Temiz Bir Lefkoşa’ yaratılması adına da mevcut çalışmaları yoğunlaştıracaklarını kaydetti.

Fellahoğlu, peyzajdan, kültür sanata, idari ve mali yapılanmadan, halka güler yüzlü hizmet verilmesine kadar çok yönlü birçok çalışmayı yeni yıl içerisinde vatandaşlara fark ettireceklerini belirterek, halkın da mevcut borçlarını ödeyerek bu süreçte ayağa kalkmaya başlayan LTB’yi dik duruma getirmede yardımcı olmasını diledi.

Mesajının sonunda belediyede oluşan çalışma barışının daim olması ve LTB’nin mali sıkıntılarından en erken sürede kurtulması temennisinde bulunan Fellahoğlu, bunu başarmak için çabalamayı sürdüreceklerini, yeni yılın LTB için umut dolu olması arzusunu dile getirdi.

Fellahoğlu bu vesile ile başta LTB çalışanları ve Lefkoşa halkı olmak üzere, tüm halkın yeni yılını kutladı.

TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.