1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YENİ YILA EVİNDE GİRECEK
YENİ YILA EVİNDE GİRECEK

YENİ YILA EVİNDE GİRECEK

Aracında yapılan aramada satışa hazır 7 paket uyuşturucu bulunan zanlı yeni yıl öncesi teminata bağlandı

A+A-

Suna ERDEN

Aracında yapılan aramada satışa hazır 7 paket uyuşturucu bulunan zanlı yeni yıl öncesi teminata bağlandı

Lefkoşa’da park halinde olduğu esnada şüpheli tavırları üzerine yapılan aramada aracında satışa hazır 7 paket uyuşturucu bulunan zanlı Evren Özöven dün teminat talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Bulunan uyuşturucu ile ilgili soruşturma devam etse de, zanlı yeni yıl öncesi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SATIŞA HAZIRDI

Teminat duruşmasında, zanlının 20 Aralık saat 14.45 sıralarında Ortaköy bölgesinde park halindeki aracı içerisinde olduğu bir esnada şüpheli hareketler sergilemesi üzerine devriye gezen polis ekipleri tarafından aracında arama yapıldığı satışa hazır vaziyette 7 paket halinde 15 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi. Polis, ayrıca araç içerisinde içerisinde tütünle karışık hintkeneviri olan yarım sigara da bulunduğunu açıklayarak, bulunan uyuşturucu madde ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Zanlının yargılanacağı davalardan teminata bağlanmasını talep eden polis, zanlının soruşturmanın geri kalan kısmına etki edemeyeceğini söyledi.

YENİ YILA EVİNDE GİRECEK

Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme, zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Mahkeme, teminat şartları olarak ise zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanması, 5 bin TL nakit teminat yatırması, bir kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün polise gidip imza atması olarak belirledi.

Star Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.