1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YENİ YILI GÖREMEDİ...
YENİ YILI GÖREMEDİ...

YENİ YILI GÖREMEDİ...

6 AYDA İKİNCİ KAYIP

A+A-

6 AYDA İKİNCİ KAYIP: Yenierenköy’de yaşayan 66 yaşındaki Fezile Barballi, Çayırova köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında olay yerinde hayatını kaybetti. Barballi’nin damadı da 6 ay önce yine trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti

2 DE YARALI VAR: Araçta yolcu olarak bulunan Barballi’nin kızı Hasret Mimar ise ağır yaralanarak Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aracın arka koltuğunda bulunan Barballi’nin torunu 21 yaşındaki Nugay Volkan ise yaralanarak önce İskele Sağlık Ocağı’na, oradan da Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı
BY Ajans
Kaza, saat 09.00 raddelerinde Kumyalı istikametinden Çayırova istikametine seyreden Fezile Barballi (66) yönetimindeki DU 383 plakalı aracın yoldan çıkarak 2 takla atması sonucu meydana geldi. Fezile Barballi yönetimindeki araç, yolların ıslak ve buzlu olmasından dolayı, kayarak 2 takla attı ve 15 metre sürüklenerek ters bir vaziyette durabildi. Aracın takla esnasında tavanının ezilmesi sonucu, Barballi’nin başını vurduğu ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralandığı, olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Barballi’nin, araçtan vatandaşlar tarafından çıkarıldığı belirtildi.

Araçta yolcu olarak bulunan Fezile Barballi’nin kızı Hasret Mimar (36) ise ağır yaralanarak Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Araçta arka koltukta bulunan Barballi’nin torunu 21 yaşındaki Nugay Volkan ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak önce İskele Sağlık Ocağı’na, oradan da Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polisin kazayla ilgili soruşturması devam ederken İskele Polis Müdürü Şengül Kadı ve Polis Trafik Müdürü Ahmet Beşerler olay yerinde incelemelerde bulundu.
İkinci acı kayıp
Hasret Mimar, eşi Aykut Mimar’ı 15 Haziran 2013 tarihinde Yenierenköy’de meydana gelen trafik kazasında kaybetmişti. Dün meydana gelen kazada annesini de trafik kazasında kaybeden Hasret Mimar, Fezile Barabelli’nin dördüncü çocuğuydu.
Zorlukla geçen bir hayat
1947 Bozdağ doğumlu Fezile Barbelli 1963 olaylarında eski Erenköy’de mağaralarda yaşamak zorunda kalmış, Türkiyeli bir askerle zorunlu evlilik yapmış daha sonra kocasından kaçarak İngiltere’ye yerleşmişti. Orada ikinci evliliğini yapan Barballi 4 çocuk sahibi olmuş ancak mutlu olamamıştı. 1976’da Yenierenköy’e yerleşen Fezile Barballi çocuklarını tek başına büyütmüş yine de hayat dolu bir insandı. Barballi, haziran ayında trafik kazasında kaybettiği damadı polis memuru Aykut Mimar’ı çok seviyordu. Yeni yıl öncesi yaşanan feci kaza Yenierenköy halkını yasa boğdu. 
  Barballi’nin cenazesinin, Londra’da bulunan çocuklarının gelmesinin ardından defnedilmesi bekleniyor.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.