1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YENİ YÜZYIL ANAOKULU' NDA TANITIM
YENİ YÜZYIL ANAOKULU' NDA TANITIM

YENİ YÜZYIL ANAOKULU' NDA TANITIM

ahvaltılı etkinlik düzenlendi.

A+A-

Yeni Yüzyıl Anaokulu’nda çocuklara yerli ürünleri tanıtmak ve yerli ürünleri tercih etmeyi aşılamak amacıyla yerli ürünlerle kahvaltılı etkinlik düzenlendi.

Eğitim Bakanlığı, Kıbrıs Türk Sanayi Odası ile Yeni Yüzyıl Anaokulu işbirliğinde düzenlenen etkinliğe Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu ile KTSO Başkanı Ali Çıralı da katıldı.

Gıdadan temizlik malzemesine pek çok yerli ürünün sergilendiği etkinlikte anaokul öğrencileri yerli ürünler üzerine hazırlanan şiirler okudu, yerli ürünlerle okul bahçesinde kahvaltı yaptı.

Etkinlikte çocuklara yerli ürünlerin üzerinde yer alan logo da tanıtıldı.

ARABACIOĞLU

Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu etkinlikte yaptığı konuşmada, KTSO ile yerli ürünlerin tanıtımı için bir haftalık bir etkinlik programı hazırladıklarını ancak yerli ürünlerin tanıtımının okulların açık olduğu sürece devam etmesini temenni ettiğini kaydetti.

Arabacıoğlu ayrıca yerli üretimde iç ve dış pazarlamanın önemine vurgu yaparak eğitimin pazarlamanın en önemli unsurlarından olduğunun altını çizdi.

ÇIRALI

KTSO Başkanı Ali Çıralı da yerli üretimin ülke ekonomisi ve istihdam yaratmada çök önemli rol oynadığını söyledi ve çocuklardan  ailelerinden alış verişte yerli ürünleri tercih etmelerini istemelerini talep etti.

ÖZSAYGIN

Yeni Yüzyıl Anaokulu Müdürü Hakan Özsaygın ise bir ülkede yerli üretimin sürekli olabilmesinin ancak yerli ürünlerin tüketimi ile mümkün olabileceğini söyledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.