1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YENİERENKÖY'E ATEŞ DÜŞTÜ
YENİERENKÖY'E ATEŞ DÜŞTÜ

YENİERENKÖY'E ATEŞ DÜŞTÜ

Direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobiliyle kayalıklara çarpan polis memuru Aykut Mimar hayatını kaybetti, arkadaşı ağır, iki çocuğu hafif yaralandı

A+A-

Gazimağusa Polis Müdürlüğü’nde görev yapan 40 yaşındaki polis memuru Aykut Mimar, dün saat 14.45 sıralarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. 

Emniyet kemeri bağlı olmayan Mimar araçtan fırlarken, beraberinde yolcu olarak bulunan iki çocuğu hafif, arkadaşı Özen Tulga ise ağır yaralandı.

Başta Yenierenköy olmak üzere Karpaz bölgesi ve tüm yurtta büyük üzüntü yaratan kaza, Aykut Mimar’ın yönetimindeki otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve aracıyla kayalıklara çarpması sonucu oldu.

Yenierenköy’deki evini boyatmak isteyen Aykut Mimar, boyacı arkadaşı Özen Tulga ve 5 yaşındaki kızı Fezile ile 11 yaşındaki oğlu İsmet Volkan Mimar’ı da yanına alarak boya almak için Gelincik köyüne gitti. İstedikleri boyaları alan Mimar ve beraberindekiler yeniden JL 218 plakalı otomobile binerek Yenierenköy’e doğru yola çıktı.

Daha önce de bir çok kazanın meydana geldiği Yenierenköy Belediyesi Mezbahası yakınlarındaki virajda, Aykut Mimar’ın yönetimindeki otomobilin direksiyon hakimiyeti kaybedildi ve araç yol kenarındaki kayalıklara çarptı. Emniyet kemeri bağlı olmayan Mimar araçtan fırlayarak olay yerinde yaşamını yitirirken, Özen Tulga ağır, çocukları Fezile ile İsmet Volkan hafif yaralandı. 

Yaralılar ambulanslarla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Fezile ile İsmet Volkan burada müşahede altına alınırken, durumu ağır olan 40 yaşındaki Özen Tulga Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek yoğun bakıma alındı.

Karpaz bölgesinde yardımseverliğiyle tanınan Aykut Mimar’ın acı haberini alan bölge halkı, sık sık kazaların meydana geldiği Yeşilköy Deresi olarak bilinen olay yerine akın etti ve burası için artık düzenleme yapılmasını istedi.

İskele Polis Müdürdü Gökay Karagil ve İskele Polis Müdürlüğü Trafik Şube Amiri Derviş Çimer de kaza mahalline giderek incelemelerde bulundu. Her iki polis subayının yanı sıra, olay yerin koşan diğer polis mensupları ile olay yerinde görev yapan polis memurlarının da oldukça üzgün oldukları gözlemlendi.

Babalar Günü arifesinde geçirdiği feci kaza sonrası Aykut Mimar’ın, iki evladını öksüz bırakarak hayatını kaybetmesi Yenierenköy’ü yasa boğarken, polis teşkilatına da büyük acı yaşattı.

(KIBRIS)
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.