1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLERİN ÜRETİMİ AMAÇLANIYOR
YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLERİN ÜRETİMİ AMAÇLANIYOR

YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLERİN ÜRETİMİ AMAÇLANIYOR

KKTC'de “Mahallae” ile yeni bir soluk... katılmak isteyenler info@mahallae.org adresine başvurabilecek.

A+A-

“Toplumda pozitif değişim yaratmak isteyen bireylerin ve sivil toplum örgütlerinin çabalarına yeni bir soluk getirmeyi” hedefleyen “Mahallae” isimli internet platformu, perşembe günü 16.00–19.00 saatleri arasında Ara Bölge’de bulunan Dayanışma Evi’nde tanıtılacak.

Mahallae” ekibinden Mehmet Erdoğan’ın yaptığı yazılı açıklamaya göre, sivil katılım için öncü niteliği taşımayı hedefleyen internet platformunun tanıtım etkinliğine katılanlar, teknolojiyi yaratıcı şekillerde kullanan bir dizi projeyi de test etme fırsatı bulacak.

Açıklamaya göre, Mahallae projesi kapsamında ayrıca cuma günü 9.30 – 14.00 saatleri arasında Dayanışma Evi’nde atölye çalışması düzenlenecek.

Erdoğan’ın verdiği bilgiye göre, 2014 yılının mart ayında açıklanacak “Mahallae müsabakaları” ile toplumsal sorunlara teknolojiyi kullanan yenilikçi çözümler aranacak.

Müsabakalar, sosyal inovatörlerin toplumsal bütünlük ve uzlaşıya yönelik farklı alanlardaki sorunlara yenilikçi çözümler üretmelerini sağlamayı amaçlayacak. Kazanan projelere hibe de sağlanacak.

Etkinliklere katılmak isteyenler info@mahallae.org adresine başvurabilecek.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.