1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YERE DAHİ BASAMIYOR
YERE DAHİ BASAMIYOR

YERE DAHİ BASAMIYOR

Milli futbolcu hastaneye kaldırıldı..

A+A-

Borussia Dortmund'un kendi evinde Bayer Leverkusen ile oynadığı ve 1-0 kaybettiği karşılaşmanın 82. dakikasında sakatlanan Nuri Şahin hemen hastaneye kaldırıldı. Ayak bileğinden sakatlanan milli oyuncu bir süre sahalardan uzak kalabilir.

nuri-sahin-hemen-hastaneye-kaldirildi..jpg

Bundesliga'nın 15. haftasında Signal Iduna Park'ta Bayer Leverkusen'i konuk eden Borussia Dortmund'ta sakatlık furyası devam ediyor.

Son haftalarda bir çok sakat oyuncusundan yoksun mücadele vermek zorunda kalan Sarı siyahlılar, Leverkusen maçında da Sven Bender ile Nuri Şahin'in sakatlıkları ile sarsıldı.

nuri-sahin.jpg

Jens Hegeler'in müdahalesi sonrası 63. dakikada oyun dışı kalan Bender'i 82. dakikada Stefan Kiessling ile girdiği mücadele sonrası yerde kalan Nuri Şahin takip etti. Hava topu mücadelesi sonrası yere basarken bileği dönen Nuri, saha kenarındaki ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, "Nuri'nin durumu Bender'den daha ağır gözüküyor. Doktor değilim, uzaktan teşhis yapmak istemem ama Nuri yere dahi basamıyor. Futbolda bazen mucizeler oluyor ama bizde değil" ifadelerini kullandı.

nuri-sahin2.jpg

Dortmund'un Nuri'nin durumu ile ilgili en geç pazar günü açıklama yapması bekleniyor.

 

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.