1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. YEREL KURULUŞ ORGANLARI ARA SEÇİMİ PAZAR GÜN YAPILIYOR
YEREL KURULUŞ ORGANLARI ARA SEÇİMİ PAZAR GÜN YAPILIYOR

YEREL KURULUŞ ORGANLARI ARA SEÇİMİ PAZAR GÜN YAPILIYOR

İSKELE BOĞAZ MAHALLESİ'NDE MUHTARLIK, GAZİKÖY MAHALLESİ'NDE İSE İHTİYAR HEYETİ ÜYELİĞİ İÇİN SEÇİM YAPILACAK

A+A-

Yerel Kuruluş Organları Ara Seçimi, 23 Haziran Pazar gün yapılacak. Bu çerçevede, İskele Boğaz Mahallesi’nde Muhtarlık, Gaziköy Mahallesi'nde ise İhtiyar Heyeti Üyeliği için seçim yapılacak.

Buna göre, İskele Boğaz Mahallesi Muhtarlığı için Emine Sütçü ve Özdemir Konuralp, Gaziköy Mahallesi İhtiyar Heyeti Üyeliği için de Aziz Miralay ve Mehmet Şaban yarışacak.Oy verme 08.00-18.00 saatleri arasında yapılacak.

23 Haziran Yerel Kuruluş Organları Ara Seçimi’nde seçilmesi gereken kişi veya kişilerin sayısına eşit veya daha az olduğundan seçilmiş kabul edilen muhtar ve ihtiyar heyeti üyeleri, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından ilan edilmişti.

SEÇİLMİŞ KABUL EDİLEN MUHTAR VE İHTİYAR HEYETİ ÜYELERİ

YSK’nın, 29 Mayıs tarihli ilanına göre, Lefkoşa İlçesi İhtiyar Heyeti üyeliğine Değirmenlik / Beyköy Mahallesi Zekeriya Şen; Lefkoşa / Haydarpaşa Mahallesi Emine Çengi ile Songül Sayınbaş seçildi.

Seçilen Gazimağusa İlçesi Muhtarları, Yeni Boğaziçi / Alaniçi Cemal Yıldız; İhtiyar Heyeti üyeleri ise, Gazimağusa / Baykal Mahallesi Derya Dorukkan, Gazimağusa / Piyale Paşa Mahallesi Rifat Sevindik, Gazimağusa / Yeniboğaziçi  Mahallesi Çiğdem Özmusalar, Yeniboğaziçi / Şehitler  Refik Hazır oldu.

Girne İlçesi’nde İhtiyar Heyetine seçilenler ise, Girne / Edremit Mahallesi Hatice Gülbal, Girne / Karaman Mahallesi, Saadet Cibo ile İsmet Gülsel şeklinde oldu.

Güzelyurt İlçesi’nde ise Güzelyurt / Aşağı Bostancı Mahallesi Fırat Arkın, Güzelyurt / İsmet Paşa Mahallesi Bülent Kibar ihtiyar heyeti üyeliğine seçildi.

İskele İlçesi’nde seçilen İhtiyar Heyeti Üyeleri de şöyle:
“Dipkarpaz / Ersin Paşa Mahallesi Enver Kaba, Dipkarpaz / Polat Paşa Mahallesi Yılmaz Pürtül; İskele / Boğaz Mahallesi Mehmet Tuğral, Mustafa Şem ile Ertoğrul Bakkaloğlu.”

 

TAK

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.