1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YEREL SEÇİMLER…
YEREL SEÇİMLER…

YEREL SEÇİMLER…

Yerel seçimler…

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) dün akşam Güzelyurt’ta miting düzenledi.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, dün akşam üzeri Serhatköy’de toplanan  partililer ve sempatizanlar arabalarını süsleyerek Serhatköy, Zümrütköy, Akçay, Bostancı, Güzelyurt parkurunda konvoy yaparak İnönü Meydanı’nda toplandı.

Gecede, Güzelyurt ve Lefke adayları kalabalığa seslendi.

Etkinlikte Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Genel Sekreter Kutlay Erk ve bölge milletvekilleri ile çok sayıda parti yöneticisi de yer aldı.

YORGANCIOĞLU

CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu halka seslenerek artık Güzelyurt ve Lefke Belediyelerinin CTP’li başkanlar tarafından yönetileceğine inanç belirtti.

Halkın ülkede yaşananları iyi takip ettiğini, CTP’li belediye başkanlarının başarılarını gördüğünü ifade eden Yorgancıoğlu, bu seçimde birçok belediyede yönetim için CTP’li adayların görevlendirileceğini savundu.

Güzelyurt ve Lefke’nin de artık yıldızlı belediye olma hakkı olduğunu söyleyen Yorgancıoğlu, halkın desteğinin sürekli olmasını istedi.

BİCAN

Güzelyurt Belediye Başkan adayı Osman Bican da, belediyeciliğin hizmet işi, hizmetin de CTP’nin işi olduğunu söyledi.

Bican yurttaşlara partizanlıktan uzak, eşit ve adil, katılımcı anlayışla yürütülecek, hesap ve kitaba dayalı bir yönetim sözü vererek destek istedi.

Projelerini de tek tek sıralayan Osman Bican, nasıl bir Güzelyurt hayal ettiğini anlattı.

KAYA

CTP Lefke Belediye Başkan Adayı Aziz Kaya ve ekibi de sahneye davet edilerek takdim edildi.

CTP Lefke Belediye Başkan adayı Aziz Kaya yaptığı konuşmada, bir belediyenin yalan dolanla değil, ciddiyetle yönetilmesi gerektiğini söyleyerek, Lefke’nin özlemini çektiği hizmete kavuşmasına çok az kaldığını belirtti.

Kaya, “Artık Lefkelilerin kandırılmasına müsaade etmeyeceğiz, halkımızla birlikte 29 Haziran’dan sonra temiz ve yeni bir sayfa açacağız” dedi.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.