1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YEREL SEÇİMLER
YEREL SEÇİMLER

YEREL SEÇİMLER

Yerel seçimler

A+A-

Demokrat Parti Ulusal-Güçler (DP-UG) Vadili Belediye Başkan adayı Şahin Sapsızoğlu için Vadili’de “destek yemeği” düzenlendi.

DP-UG’den yapılan yazılı açıklamaya göre, geceye DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Gazimağusa Milletvekili Dr. Hakan Dinçyürek, MYK üyesi Erhan Arıklı da katıldı.

Sapsızoğlu gecede yaptığı konuşmada, Vadili halkına sahip çıkacaklarını söyledi ve yeni dönem projeleri hakkında bilgi verdi.

DP Ulusal Güçler Belediye Başkan adayı Şahin Sapsızoğlu, projelerinden bazıları şöyle sıraladı:
“Ağıllar Bölgesine Yönelik Çalışmalar - Küçük Esnaf ve Sanayi Sitesi - Bölgeye Kazandıracak İtfaiye - Eksik Olan Belediye Araçlarının Tamamlanması - Yol, Kaldırım ve Trafik Düzenleme Yönünde Atılacak Adımlar - Sağlık Hizmeti - Piknik Alanı - Göçü Önleme - Vadili ve Turunçlu Spor Kulüplerine Destek - Yaşlı ve Bakıma Muhtaçlar için Koruma Evi - Doğa ve Çevre Koruma Projesi - Tarihi Eserleri Koruma - Eğlence ve Sosyal Projeler - Haşere ve Lavra Mücadele - Alioğlu Deresinin Islahı - Kreş ve Çocuk Bakım Evi - Salhane Projesi”

Bölgede kurulacak arıtma tesisi ile beldeye kesintisiz su verme projeleri bulunduğunu belirten Sapsızoğlu, belediye işlerini yürütmek ve yatırımları yapabilmek için Turunçlu köyüne ek bina projeleri de olduğunu ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.