1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YERLİ YILMAZ VURAL YABANCI LUCESCU
YERLİ YILMAZ VURAL YABANCI LUCESCU

YERLİ YILMAZ VURAL YABANCI LUCESCU

Okurlar, Aykut Kocaman'ın yerinde kimi görmek istediklerini yazdı.

A+A-

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın istifasının ardından yeni teknik adam arayışları başladı. ntvmsnbc’nin forumuna katılan okurlar, yerli teknik direktörlerden Yılmaz Vural, Ersun Yanal ve Mustafa Denizli'yi önerirken, Mircea Lucescu, Jupp Heynckes ve Joachim Löw yabancı teknik adamlar arasında yer aldı.

Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman istifa etti. Asbaşkan Ali Yıldırım'ın da istifasıyla sarsılan Fenerbahçe'de yönetim istifaları kabul etti.

Aykut Kocaman'ın ani istifasının ardından yönetim teknik direktör arayışına başladı.

NTV canlı yayınında konuşan Fenerbahçe Kulübü Yöneticilerinden Abdullah Kiğılı, teknik direktör arayışına başlayacaklarını ve transferi en kısa sürede tamamlayacaklarını belirtti.

ntvmsnbc, okurlarına "Fenerbahçe'de yeni teknik direktör kim olmalı?" diye sordu.

Foruma katılan okurlarımızın büyük çoğunluğu tercihini yerli teknik direktörden yana kullandı. Elazığspor Teknik Direktörlüğü'nden istifa eden Yılmaz Vural, Eskişehirspor'u çalıştıran Ersun Yenal ve bu sezon Süper Lig'e yükselen Rizespor'dan ayrılan Mustafa Denizli en çok tercih edilen yerli teknik adamlar oldu.

Rıdvan Dilmen, Ertuğrul Sağlam, Şenol Güneş de adı geçen isimler oldu.

Daha önce Beşiktaş ve Galatasaray’ı da çalıştıran, Shakhtar Donetsk’in başındaki Mircea Lucescu, Bayern Münih Teknik Direktörlüğü'nü bırakan Jupp Heynckes ve 1998-1999 sezonunda Fenerbahçe’yi çalıştıran Almanya Milli Talkımı Teknik Direktörü Joachim Löw en çok önerilen yabancı teknik adamlar oldu.

Brezilyalı Zico, Hollandalı Pierre van Hooijdonk, Alman teknik direktör Christoph Daum da önerilen isimler arasında yer aldı.

 

Kaynak: ntvmsnbc

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.