1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yeşim Salkım'ı çileden çıkarttı!
Yeşim Salkım'ı çileden çıkarttı!

Yeşim Salkım'ı çileden çıkarttı!

Yeşim Salkım'ı çileden çıkarttı!

A+A-

Boşanma kararı alarak aniden evi terk eden Hakan Eratik ile Yeşim Salkım arasındaki soğuk savaş sürüyor. Terk edilmenin ardından kendini toparlayamayan ve çocuklarıyla birlikte evinde inzivaya çekilen Yeşim Salkım, önceki gece Instagram'da imalı bir yazı paylaştı.

Selim Akgün'e ait, "Kadın dediğin" diye cümleye başlamadan önce, kendine ne kadar "Adam" diyebileceğini düşün! Hiç zorlama kendini. Kendini kandırma. Dört dörtlük değilken, dört dörtlük cümleler kurma! "Oturmasını kalkmasını bilecek" diyorsun ya, oturduğun "Aşk" sofralarında kaç kez bencilce kalktın iyi hatırla! Türlü türlü yemekler, köpüklü kahveler, kusursuz itaatler istiyorsun ya, önce bir yüreği doyurmak nedir onu kavra..." cümlelerini paylaşan ünlü oyuncunun, bu taşı Hakan Eratik'e attığı öne sürüldü.

Yeşim Salkım, katıldıkları bir yarışma programında, eşinin en sevmediği özelliğinin kavga etmemesi olduğunu söyleyerek, "İnsanı ortadan ikiye ayırır. Ağzımın tadıyla bir kavga edemedim" demişti Instagramda Yeşim Salkım'ın 'adam olmak' temalı paylaşımının altında ilginç yazışmalar oldu. 'ygunesli' adlı takipçisi Salkım'a "Olup biten hakkında hiçbir şey bilmiyorsun. Bilsen şok olursun" yazdı. Sonra da "Ben susayım abla kimse üzülmesin, boşver" diye de devam etti.

Takipçisinin sözleri üzerine
meraklanan Yeşim Salkım, "Sen kimsin. Ne ima ediyorsun buradan sen bana?" diye sordu. Takipçisinin "Yanlış anlama sana bir şey ima etmiyorum. Öylesine yazıyorum. Sadece içlendim. Şahsıma yapılan haksızlıklardan bahsediyordum" yazması hem ünlü oyuncuyu hem de fanlarını çileden çıkarttı.

Güneş

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.