1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YETENEK VAR, PARA YOK
YETENEK VAR, PARA YOK

YETENEK VAR, PARA YOK

Gezer yetenekleri ile herkesi hayran bıraktırıyor ancak

A+A-

Okulu bırakıp “çocuk işçiler halkasına” takılan 14 yaşındaki Ali Gezer yetenekleri ile herkesi hayran bıraktırıyor ancak parası olmadığı için istediği eğitimi alamıyor.

Lefkoşa’da yedi kardeşi ile yaşayan 14 yaşındaki Ali Gezer, yaşıtları gibi okula gidemiyor. Babası inşaat işçisi, annesi ev hanımı olan Ali Gezer, ailesine katkı olsun diye Sarayönü meydanındaki bir kafede garsonluk yapıyor.Ekonomik nedenlerden dolayı Ortaokul eğitimini yarıda bırakan Gezer, bu durumu pek umursamıyor.Yaptığı akrobasi hareketleri ile Sarayönü ahalisini kendisine hayran bıraktıran Gezer, bir tek hayalinin olduğunu söylüyor.“Herkesin hayali ya zengin olmak ya da kariyer sahibi olmak. Benim ise sadece dublör olmak” şeklinde konuşan Ali Gezer,“Bir jimnastik eğitimi veren okula gitmek istedim. Ancak ne ailemin ne de benim param bunun için yeterli değil” diyor.

HAYALLARİNİ HER AN YAŞIYOR

Aile şartları, ekonomik ve sosyal nedenlerden dolayı okulu bırakıp, “çocuk işçiler halkasına” takılan 14 yaşındaki Ali Gezer, yaptığı akrobasi hareketleri ile Sarayönü meydanına gelen herkesi eğlendiriyor. İnanılmaz akrobasi hareketleri ile herkesi kendisine hayran bıraktıran Gezer, eğitim alacağı bir jimnastik okuluna gitmek istiyor.Kahve ve çay siparişlerini dağıtırken bile akrobasi hareketleri yapan Gezer,ailesinin maddi durumu iyi olmadığı için hayalindeki eğitimi alamadığını söylüyor.

ONUN TEK HAYALİ DUBLÖR OLMAK

“Herkesin hayali ya zengin olmak ya da kariyer sahibi olmak benim ise sadece dublör olmak şeklinde konuşan Ali Gezer, “Bazı nedenlerden dolayı okulu bırakmak zorunda kaldım. Zaten ne doktor, ne avukat ne de buna benzer bir iş yapmak istemedim.

Benim tek bir hayalim vardı, o da akrobaside kendimi geliştirip, filmlerde dublör olarak rol almaktı. Beni tanıyan herkes çok yetenekli olduğumu söylüyor. Bir jimnastik eğitimi veren okula gitmek istedim. Ancak ne ailemin ne de benim param bunun için yeterli değil. Birçok kez form doldurup Spor Bakanlığı’na gittim ancak bir sonuç alamadım. Keşke kendimi geliştirebileceğim bir eğitim alabilseydim” diyor.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.