1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "YETKİ KARMAŞASI KAOSA DÖNDÜ"
"YETKİ KARMAŞASI KAOSA DÖNDÜ"

"YETKİ KARMAŞASI KAOSA DÖNDÜ"

Varılan anlaşmaya rağmen bu gün taraflar, birbirlerinin parayı ödememesi nedeni ile yapılan anlaşmanın dışında kalmış durumda…

A+A-

Girne’de bulunan tarihi Yat Limanı ile ilgili geçtiğimiz günlerde basında yer alan ve limandaki arıtma sisteminin elektriğinin kesilmesi ile ortaya çıkan lağım sorunu geçici olarak giderilmiş durumda.

Konunun yıllardır ödenmeyen yaklaşık 140 Bin TL değerindeki elektrik borcundan kaynaklanması üzerine Turizm, Çevre ve Kültür Bakanlığı ile Girne Belediyesi bir anlaşma içerisine girerek, borçların kapatılması yönünde bir plan hazırladı.

Buna göre borcun 115 Bin TL’si Girne Belediyesi, 25 Bin TL’si ise Turizm, Çevre ve Kültür Bakanlığı tarafından karşılanacak. Ancak varılan anlaşmaya rağmen bu gün taraflar, birbirlerinin parayı ödememesi nedeni ile yapılan anlaşmanın dışında kalmış durumda…

Konu ile ilgili Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın ve Turizm, Çevre ve Kültür Bakanlığı Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu ile görüşüldü. İki taraf da konu ile ilgili sıkıntılarını dile getirirken, konunun çözümünün hazır olduğu konusunda hemfikir olduklarını dile getirdi.

 

Kaynak: Yenidüzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.