1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yiğit İtiraf Etti...
Yiğit İtiraf Etti...

Yiğit İtiraf Etti...

Adadan elene Yiğit'ten Surivor ile ilgili çarpıcı açıklamalar!

A+A-

Yiğit İzik, Survivor'dan elenmesinin ardından ada konseyde vedalaşmadığı isimler hakkında pişmanlık duyup duymadığı sorusunu yanıtladı.

'Survivor 2017' yarışmasına geçtiğimiz hafta veda eden Yiğit İzik, TV8'de ekranlara gelen 'Survivor Panorama' programına konuk oldu.
 
Ada konseyinde bazı arkadaşlarına veda etmeyen Yiğit'e, "Sizin takımda vedalaşmamak adet haline geldi. Senin de vedalaşmadığın arkadaşların var. Şu an olsa yine aynı şeyi yapar mısın? O sinirle ve üzüntüyle anlık bir karar mıydı?" sorusu yöneltildi.
"YİNE OLSA YİNE YAPARIM"
 
Gönüllüler takımının eski yarışmacısı, "Hayır, yine olsa yine yaparım. Benim arkamdan iş çeviren insanlara veda etseydim kendime yanlış yapmış olurdum. Kendi kişiliğime ters düşerdi. Çıktıktan sonra kendimle yüzleşmek zorunda kalırdım. Kendi adıma doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Volkan 'performans' gerekçesiyle ismimi yazmış. Hep bunu soruyorum; Benim performansım Erdi ve Sadin'den kötü müydü? Performans bir bahane. Potaya ismimi çıkarabilmek için öyle bir şey yaptı. Biz hiç kulis yapmadık, kuytu köşelerde konuşmadık. Adada kulis yapan ve kulis yapmayan taraf var. Kulis yapmadığım için pişmanlık duymuyorum. Çünkü öyle bir insan değilim" ifadelerini kulandı.
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.