1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. YIL DÖNÜMÜ HEDİYESİ DUDAK UÇUKLATTI
YIL DÖNÜMÜ HEDİYESİ DUDAK UÇUKLATTI

YIL DÖNÜMÜ HEDİYESİ DUDAK UÇUKLATTI

YIL DÖNÜMÜ HEDİYESİ DUDAK UÇUKLATTI

A+A-

Galatasaraylı yıldız Sneijder, güzel eşi için yine kesenin ağzını açtı. Ünlü futbolcu, Yolanthe Cabau'ya 4. evlilik yıldönümü hediyesi olarak Kanarya Adaları'ndan 3 milyon euro'ya villa aldı.

Yeşil sahalardaki başarısı kadar Yolanthe Cabau'ya olan aşkıyla da bilinen Wesley Sneijder, güzel eşi için yine milyonluk bir armağan aldı. Galatasaraylı yıldız ile eşi, evliliklerinin 4. yıldönümünü İspanya'nın gözde adası İbiza'da kutladı. 17 Temmuz'daki kutlama günü eşine burada son derece romantik anlar yaşatan Sneijder, bununla da yetinmedi. Futboldan kazandığını gayrimenkule yatıran hatta sadece İbiza'da 10 tane evi olan Hollandalı futbolcu, güzel yenge için yeni bir villa satın aldı.

6 ODALI VE HAVUZU BULUNUYOR

Wesley Sneijder, hem Yolanthe Cabau'yu mutlu etmek hem de yatırım yapmak için doğru adresin Kanarya Adaları olduğuna karar verdi. Yine İspanya'ya bağlı olan adalar topluluğundan da Tenerife'yi seçen futbolcu, güzel eşi için 3 milyon euro'ya bir villa satın aldı. Yolanthe Cabau'nun 6 odalı, özel havuzlu ve deniz kenarındaki villasını görünce havalara uçtuğu öğrenildi. Bu arada çift, halen İbiza'da tatillerini sürdürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.