1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Yılan tarafından öldürülen kadının cenazesinde korkunç olay! Kimse inanamadı
Yılan tarafından öldürülen kadının cenazesinde korkunç olay! Kimse inanamadı

Yılan tarafından öldürülen kadının cenazesinde korkunç olay! Kimse inanamadı

Yılan tarafından öldürülen kadının cenazesinde korkunç olay! Kimse inanamadı

A+A-

Akıllara durgunluk veren olay Hindistan'da meydana geldi. 22 yaşındaki Govind Mishra adlı adam, yılan ısırığı sonucu hayata gözlerini yuman ablasının cenazesine katıldı. Ancak cenaze evinde uyuduğu sırada bu sefer başka bir yılan kendisini öldürdü. Evdeki cemaat üyeleri, yaşananlar karşısında ne yapacağını şaşırdı.

Hindistan'ın Bhawanipur köyünde yaşayan bir kadın, yılan tarafından ısırılarak öldürüldü. Kadının cenazesi için başta köyün etrafındaki akrabaları olmak üzere, daha uzakta olan kardeşi de köye geldi. 

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ 

Kadın için düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel olurken, taziyeler de ailenin evinde kabul edildi. Evde olanlardan biri de talihsiz kadının 22 yaşındaki kardeşi Govind Mishra'ydı. Odada uyuyan Mishra, ayağındaki acıyla bir anda uyandı. Evdekiler ise hemen Mishra'nın yanına koştu.

ABLASIYLA AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Mishra'nın da ablasıyla aynı kaderi paylaştığı çok geçmeden belli oldu. Genci yılanın ısırdığını gören cemaat üyeleri, her ne kadar müdahale etmeye çalışsalar da başarılı olamadılar ve Mishra, ablasının cenazesinde hayatını kaybetti. İkinci ölüm haberini alan cemaat ve aile üyeleri ise adeta yıkıldı.

Haberler.com

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.