1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YILBAŞI TATİLİNİ CEZAEVİNDE GEÇİRECEKLER
YILBAŞI TATİLİNİ CEZAEVİNDE GEÇİRECEKLER

YILBAŞI TATİLİNİ CEZAEVİNDE GEÇİRECEKLER

Yılbaşı tatilini cezaevinde geçirecekler

A+A-

 

Ercan Devlet Havaalanından ülkemize tatil maksatlı tasarruflarındaki uyuşturucu haplarla giriş yaparken yakalanan zanlılar Haluk Babaoğlu, Hasan Kaya ve Zeynel Aydoğan teminata bağlanmak üzere dün mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis çavuşu Ali Gürkut bulguları aktardı. Gürkut, huzurda bulunan zanlılar Haluk Babaoğlu, Hasan Kaya ve Zeynel Aydoğan’ın 16 Aralık tarihinde, saat 20.00 raddelerinde, KKTC’ye giriş yapmak istedikleri esnada zanlı Haluk Babaoğlu’nun üzerine detektör köpeği Cindy’nin tepki vermesi sonucunda yapılan aramada üzerinde 2 adet uyuşturucu hap bulunduğunu söyledi.

Polis, zanlı ile birlikte gelen arkadaşları Kaya ve Aydoğan’dan yapılan sorguda ise konu şahıslarında üzerlerinde uyuşturucu hap olduğunu beyan etmeleri üzerine tutuklandıklarını ve üzerlerinde birer hap daha bulunduğunu söyledi. Zanlılar aleyhine başlatılan kanunsuz uyuşturucu madde ithal ve tasarruf soruşturmasının tamamlandığını, zanlıların gönüllü ifade verip suçlarını kabul ettiğini belirten polis, uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek, zanlıların ilerde görüşülecek davalarında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile 15 günü geçmeyen bir süre hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemelerine emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.