1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YILBAŞI YEMEĞİ ZEHİR OLDU!
YILBAŞI YEMEĞİ ZEHİR OLDU!

YILBAŞI YEMEĞİ ZEHİR OLDU!

Yılbaşı yemeğinden zehirlendiler!

A+A-

 

Yılbaşı yemeğine için Yeni Boğaziçi‘nde bir restorana giden  Gazimağusa Devlet Hastanesi personelinden 35 kişi yedikleri yılbaşı yemeğinden zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Yılbaşı yemeği için Yeni Boğaziçi köyünde faaliyet gösteren restorana giden ve yedikleri yemekten zehirlenen Gazimağusa Devlet Hastanesi personeline serum takılarak tedavi altına alındı.

Yeni Boğaziçi’ndeki restoranda cuma akşamı 200 kişinin katıldığı yılbaşı yemeğinde 35 hastane personelinin Pazar ve Pazartesi günü karın ağrısı, mide bulantısı ve ishal şikayeti ile hastaneye başvurduğu öğrenildi.

Hastaneye başvuran 35 personelin restoranda yedikleri yemeklerden zehirlendikleri tahmin edilirken Temel Sağlık Hizmetleri yetkililerinin restoranda inceleme yaptıkları belirlendi.

AS TV’de yayınlanan Akşam Üzeri programına mesaj gönderen Ayniye Dalınç yaptığı açıklamada, "Mağusa Devlet Hastanesi personeli dökülüyor. Yılbaşı Balosu zehir oldu. Eğleneyim derken hastanelik oldular.Benim kızım ve damadımı da zehirlediler." dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.