1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. YILDIRIM NİKÂHINI REDDETTİ...
YILDIRIM NİKÂHINI REDDETTİ...

YILDIRIM NİKÂHINI REDDETTİ...

Yıldırım nikahını reddetti...

A+A-

Arda Turan, bir süre önce ayrıldığı Sinem Kobal’a yılbaşı akşamı bir kez daha evlenme teklif etti.

Arda Turan-Sinem Kobal ilişkisinde beş sıcak gelişme yaşandı. Turan'ın, kafasında ilişkiyi tamamen bitiren Sinem Kobal'a 'Yıldırım nikahı yapalım' teklifinde bulunduğu, Kobal'ın ise teklifi reddettiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl nişanlanan ünlü çift; nikah tarihlerini üç kez ertelemiş, son olarak 26 Aralık'ta gerçekleşmesi beklenen düğünlerini de iptal etmişti. Çiftin kesin olarak ayrıldığı konuşulurken; ne Arda Turan, ne de Sinem Kobal cephesinden konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. İşte Ekim ayından bu yana birlikte görüntü vermeyen ikilinin ilişkisindeki son durum:

1- Sinem Kobal, kesinlikle Arda ile birlikte olmak istemiyor çünkü artık ona güvenmiyor. Kobal; İspanya'dan kulağına gelen dedikodulara ve Türkiye'de çıkan haberlere deliriyor.

2-Sinem, işine dönmek istiyor. İşiyle ilgili toplantılara giriyor, arkadaşlarıyla her akşam dışarı çıkıyor. Arda ise bunlara deliriyor. Sinem belirsizlikten çok bunaldı ve artık özgür olmak istiyor.

3-İlişkisiyle ilgili durumun ciddiyetini anlayan Arda, Sinem'e haber göndererek "Yıldırım nikahı kıyalım" dedi. Sinem'den ise şok cevap geldi: "Artık çok geç, istemiyorum!"

4- Sinem, evlenirse kariyerini bitirecekti ama şimdi hayatına eskisi gibi devam etme kararı aldı. Yol ayrımına gelen Sinem, kariyerine sarılmayı seçti. İkilinin yakın çevresi, Sinem'in yılların yorgunluğunu yaşadığını söylüyor.

5-İkili henüz yüz yüze gelmedi. Bir mekanda karşılaşırlarsa ne olacağını kimse bilmiyor. Arda, ani bir hamle yaparsa; ünlü çift herkesi şoke edip barışabilir de!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.