1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YILLAR DA USLANDIRAMADI...
YILLAR DA USLANDIRAMADI...

YILLAR DA USLANDIRAMADI...

Suçlamaları kabul...

A+A-

Çalıştığı şirkete ait ürünleri satıp parasını cebe attığı iddia edilen zanlının 5 yıl önce de benzer suçtan sabıkası olduğu ortaya çıktı 

Haspolat’ta çalıştığı şirkete ait sattığı ürünlerin karşılığı olan 15 bin TL’yi şirkete vermeyerek çaldığı iddia edilen pazarlamacı S.D (E-35) hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı üç gün süren tutukluluğun ardından dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

AĞIR TEMİNATLA SERBEST

Mahkeme kararı ile tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanan zanlı, yargılanıncaya kadar özgür kalabilmek için mahkeme veznesine 10 bin TL nakit teminat yatırdı. Ayrıca yurt dışına çıkışı yasaklanan ve haftada bir gün polis karakoluna giderek imza atması şart koşulan zanlı için bir kefil de 50 bin TL’lik kefalet senedi imzaladı.

AYNI ŞEYİ DAHA ÖNCE DE YAPMIŞ

Zanlının, 13 Mayıs 2013 ile 30 Eylül 2014 tarihleri arasında pazarlamacı olarak çalıştığı Haspolat’tafaaliyet gösteren E&S isimli işyerine ait alkollü ve alkolsüz içecekleri müşterilere peşin olarak sattığı ancak şirkete kredili sattığına dair makbuz verdiği açıklanmıştı. Zanlının sattığı ürünlerin karşılığı olan 15 bin TL’yi çaldığı öne sürülmüştü.

Öte yandan zanlının 2008 yılında da benzer suçtan sabıkasının olduğu ortaya çıkmıştı. Şikâyet üzerine tutuklanan zanlı polise ifade vererek suçlamaları kabul etti.

Star Kıbrıs

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.