1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YILLAR ÖNCE TERKEDİLEN YAYA POLİS DEVRİYESİ!
YILLAR ÖNCE TERKEDİLEN YAYA POLİS DEVRİYESİ!

YILLAR ÖNCE TERKEDİLEN YAYA POLİS DEVRİYESİ!

Polis devriyesi geri döndü;

A+A-

Polis Örgütü’nün Yeniden Yapılandırma Projesi kapsamında, suçların önlenmesine ilişkin olarak Devriye Polisliği hizmeti devreye konuyor. Bu amaçla eğitilen 52 personel 7 Nisan Pazartesi günü pilot bölge olarak seçilen Girne’de hizmete başlıyor.

Polis Genel Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Polis Örgütünü Yeniden Yapılandırma Projesi kapsamında, önleyici hizmetler ve devriye polisliği için bir proje hazırlanmıştır. Projenin hayata geçirilebilmesi için Girne bölgesi pilot bölge olarak seçilmiştir. Önleyici hizmetler, suç ve suçları önlemede, halkla ilişkilerin en önemli ayağını oluşturmaktadır. Bu bağlamda devriye polisliği her geçen gün önemini daha da artırmakta ve biz polislerin halkla iç içe olmamızı zorunlu kılmaktadır.

Bu düşünceden yola çıkarak, gelişmiş ülkelerde uygulanan ve tüm dünyaca kabul gören, Devriye Polisliği ve Önleyici Hizmetlere ilişkin yöntemler konusunda toplam 52 personel özel olarak eğitilmişlerdir.

Bu ekip, günümüz modern polisinin halkla bütünleşen bir yüzü olarak 07 Nisan 2014 tarihinden itibaren siz değerli halkımızın hizmetinde olacaktır.

Ekibimizin yapacağı etkin devriye ile suçların en aza indirgenmesi, halkın yaşam kalitesinin artırılması ve suç işlenmeden önlenmesi amaçlanmaktadır.”

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.