1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. YILLAR SONRA FACEBOOK FOTOĞRAFINDA ETİKETLENİNCE...
YILLAR SONRA FACEBOOK FOTOĞRAFINDA ETİKETLENİNCE...

YILLAR SONRA FACEBOOK FOTOĞRAFINDA ETİKETLENİNCE...

YILLAR SONRA FACEBOOK FOTOĞRAFINDA ETİKETLENİNCE...

A+A-
Pek çok insanın bir Facebook hesabı açmasına sebep olan, 'eski arkadaşlarla iletişime geçmek' bu kez Amerikalı bir çiftin evliliklerine vesile oldu. Hem de hepimizin bildiği o meşhur fotoğraf etiketleri sayesinde.

Sosyal medyanın ön ayak olduğu romantik hikayelerin ardı arkası kesilmiyor. Ortak bir arkadaşlarının Facebook ’a yüklediği sınıf fotoğrafında birbirlerini bulan bu çift, şimdi evli ve bir bebek sahibi.

Üçüncü sınıfa kadar aynı okulda okuyan ikili, dördüncü senelerinde Christy Hemmes’in ailesinin bir başka şehre taşınmasından sonra bir daha görüşmemiş. O zamanlar aralarında herhangi bir şey olmasa da, Ed’in Christy’den hoşlandığı, seneler geçtikten sonra ortak bir arkadaşları sınıf fotoğraflarını Facebook’a yüklediğinde ortaya çıkmış.

201509231144_01.jpg

Fotoğrafı yükleyen arkadaşları, listesindeki arkadaşlarından tanıdıklarını etiketlemelerini rica etmiş. Bunun üzerine Ed, Christy’nin fotoğrafını görünce etiketlemeyi yapmış ve onun görmeyeceğini sanıp, ‘Christy Young, onu seviyordum!’ diye yazmış.  Christy’nin, yazdığı şeyi gördüğünü öğrendiğinde ise Ed, ‘üçüncü sınıf aşkını açıkça dile getirdiği için’ özür dilemiş.

Christy Buzzfeed News’e yaptığı açıklamada bunu pek önemsemediğini söylese de gizli bir hayranı olmasının hoşuna gittiğini belirtmiş. Bunun üzerine mesajlaşmaya başlayan çift, kısa süre sonra buluşma kararı almış. Birbirlerine aşık olan ikili, 2013 senesinde evlenmişler, bir bebekleri olmuş ve şu an New Jersey’de yaşamaya devam ediyorlarmış.

Çift, her ne kadar Facebook’ta tanışılan insanlarla olan ilişkileri onaylamadıklarını söyleseler de, hikayelerinin arada bir eski arkadaşlarla yeniden iletişime geçmenin  iyi olabileceğinin en güzel kanıtlarından olduğunu söylemiş.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.