1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yıllar sonra O Ses Türkiye açıklaması
Yıllar sonra O Ses Türkiye açıklaması

Yıllar sonra O Ses Türkiye açıklaması

Yıllar sonra O Ses Türkiye açıklaması

A+A-

İrem Derici,Refik Sarıöz’ün sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz yıllarda O Ses Türkiye'de yarışmacı olarak yer alan Derici, jüri olmak istediğini de açıkladı

İrem Derici, Radyo Müzik stüdyolarında Refik Sarıöz’ün konuğu oldu. Programda öne çıkan başlıklar şöyle;

“O gece kendime aşık oldum”

“Radyo ödül gecesinde sahneye çıktım dans ettim. Lisede 3 sene latin dansları yaptım ama bir kareografi, şarkı üstüne dans etme falan öyle durumlarım yoktu. Sihirli Mikrofon gecesinde kendime aşık oldum. Açıp açıp izliyorum çünkü al onu MTV müzik ödüllerine koy olur. Çok büyük hareketler yok ama acayip bir senkron var. Sıkılmıştım artık, hem kareograflık yapan hem dansçı olan Zafer diye çok eski bir arkadaşım var onu arayıp gel şu odunu yontalım çünkü ben dans etmek istiyorum dedim. Yapabilirim diye düşündüm. Sonuç hiçte fena olmadı. Sihirli Mikrofon gecesi ne kadar seksi olduğumu söylediler ama aslında bir tek omuzlarım gözüküyordu, dekolte falan sevmiyorum. İşte o tavır, o bakış, duruş o şekilde algılandı. Bir değişim yok aslında ama çok büyük değişim var. O törenden sonra İki hafta tebrik aldım.”

“Benden sonra doğal olma furyası başladı”

“Ben kimine göre doğal, kimine göre iticiyim. Başka doğal kim var? Benden sonra da doğal olmaya çalışma furyası başladı o bir garip yani o yapabileceğin bir şey değil içten gelen bir şey. Herkes aynı tornadan çıkmış çok sıkıcı. Başkasının mutsuzluğundan mutlu olmayı çok seviyoruz. Çok kötü insan var. Yılmaz Morgül yıllar önce ağlamıştı Musiki’de herkes yalancı, herkes riyakar diye. Memleketçe gülmüştük adama ama o kadar haklıymışki. Her gün içim taşıyor benim, evde sinir krizleri geçiriyorum. Dışarda da hiç mutsuz olmayı, anlatmayı sevmem. Zaten panik atak oldum. 80 milyona yakın insanın her gün seninle ilgili atıp tutma hakkı var. Kimsenin umrunda değil ben ne yaşıyorum. Ben onlara göre metayım. Çelik gibi sinir sisteminin olması lazım.”

“O Ses Türkiye’de juri olmak isterim”

“O Ses Türkiye’de juri olmak isterim. Düşünsenize çıktığım yerde juri oluyorum. Çok keyifli bir şey olur. Muhtemelen ilk başladığımda ağlarım çünkü çok büyük bir şey. Düşününce bile heyecanlandım. Türkiye’de O Ses Türkiye harici bir müzik yarışması bence olmayacak, olamaz yani. Son zamanlardaki bütün müzik yarışmalarından jurilik teklifi geldi bana sanki dangıl dungul konuşuyorum diye reyting garantili geliyor herhalde. Yapamadım çünkü O Ses’ten çıktığım için oraya ihanet etmek istemedim. Bana O ses’te bir kap su koysunlar, tuşa basınca dönmese de olur ben döndürürüm koltuğu.”

“Beni stalklayan kadın meslektaşlarım var”

“Beni albüm yapmaya beni ezikleyenler ikna etti. Bir albümü bile yok dediler. Ya bana aşık olsunlar ya nefret etsinler. Nefret ettiğini daha fazla stalklarsın. Takip etmezsin ama açar bakarsın, kudurursun. Şişman parmak sendromu var, stalklarken yanlışlıkla favoriye alıyor. Çok kadın meslektaşım var bunu yapan.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.