1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YILLAR SONRAYA ORTAYA ÇIKAN OLAYDA...
YILLAR SONRAYA ORTAYA ÇIKAN OLAYDA...

YILLAR SONRAYA ORTAYA ÇIKAN OLAYDA...

Akrabalarının 4 çocuğuna...

A+A-

Baba ve iki oğlunun, akrabalarının 4 çocuğuna 1992–2002 yılları arasında cinsel istismarda bulunduğunun ortaya çıkması ve konuyla ilgili olarak aralarında iki çocuğun annesinin de bulunduğu dört aile üyesi zanlının, dün Limasol Kaza Mahkemesi’nde gerçekleşen duruşmasında olaylar çıktığı haber verildi.

İstismara maruz kalan kişilerin yakınlarının dün mahkeme önünde olay çıkardıklarını ve bunun sonucunda duruşmanın önümüzdeki Salı gününe ertelendiğini yazan Alithia gazetesi, Limasol Kaza Mahkemesi’nin, savunma makamının gündeme getirdiği güvenlik meselesinin ardından duruşmayı önümüzdeki Salı gününe ertelediğini yineledi.

YUNANLI SINIR DIŞI…

Öte yandan Simerini gazetesinde yer alan bir haberde, Rum makamlarının, Güney Kıbrıs’ta yaşamını sürdüren ve şiddet geçmişine de sahip olan Yunanlı bir şahsı, toplum için tehlikeli olduğu gerekçesiyle, sınır dışı edeceği haber verildi.

Rum İçişleri Bakanlığı’nın geçmişte şiddet olayları hariç, başka suçlardan da mahkûm olan bu şahsı sınır dışı etmeye karar verdiğini yazan gazete, bahse konu kişinin uyuşturucu yüzünden de hapis yattığını ekledi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.