1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. YILLARCA HERKES ONUNLA DALGA GEÇTİ AMA SONRA...
YILLARCA HERKES ONUNLA DALGA GEÇTİ AMA SONRA...

YILLARCA HERKES ONUNLA DALGA GEÇTİ AMA SONRA...

Herkes hastalığıyla dalga geçiyordu ama...

A+A-

23 yaşındaki Shelley-Marie Sumner, bu yıl yarışmaya katılarak İngiltere'de düzenlenen bir güzellik yarışmasında güzellik kraliçesi oldu. Ancak onun bir güzellik kraliçesi seçilmesi belki de bugüne kadarki en anlamlı sonuç oldu. Çünkü genç kadının çocukluk ve genç kızlığı yüzündeki yaralar nedeniyle zorluklar, aşağılanma ve arkadaşları tarafından dışlanma ile geçti.

Egzama sorunu yaşayan genç kızın talihi ise onu çok seven erkek arkadaşı sayesinde döndü. Dean Williams isimli erkek arkadaşı, onun çok güzel olduğunu ve kendisinin de buna inanması gerektiğini söylüyordu. Yüzlerindeki izlerden zaman içinde kurtulan Sumner, okul hayatı boyunca hep uzun kollu giysiler giymek zorunda kaldığını, sürekli revirdeki hemşireye giderek kendisine krem sürüldüğünü ve onun soğumasını beklediğini belirtti. Tüm bu yaşadıkları onun okul hayatının kabusa dönmesine neden oldu.

27200335.jpg

"KAFAMDA BİR TAÇ İLE TAHTTA OTURMAK İNANILMAZDI"

Ancak son gülen genç kız oldu. Şimdi Miss England için yarışacak olan genç kız yarışmayı kazanmasını ise şöyle anlattı, "Tamamen çılgıncaydı. Kafamda kocaman bir taç ile, bir tahtta oturuyordum. Ailem ise inanılmaz biçimde beni izliyordu. Kazandığım için inanılmaz derecede mutluydum. Yıllarca yaşadığım aşağılanmalara ve acımasızlıklara rağmen kazanabilmek benim için inanılmazdı."

Bu yarışmanın kendisine sadece özgüven değil yeni bir bakış açısı kazandırdığını da söyleyen genç kız gelecekte okullara giderek özgüven ve akran zorbalığı ile ilgili konuşmalar yapmak istediğini söylüyor. Kendisi gibi mağdurların ise sessizce acı çekmesini önlemek en büyük isteği olduğunu belirtti.

27200334.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.