1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YILLARDIR ÖNÜNE GEÇİLEMİYOR!
YILLARDIR ÖNÜNE GEÇİLEMİYOR!

YILLARDIR ÖNÜNE GEÇİLEMİYOR!

Lefkoşa’da bezdirdi...

A+A-

Çöpler bezdirdi

Lefkoşa’da yıllardır önüne geçilemeyen çöp sorunu vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, çevreye dağılarak kirlilik yaratan çöplerden rahatsız olduklarını belirterek, belediyenin bu soruna çözüm bulmasını istedi.

Başkent Lefkoşa’da yıllardır önüne geçilemeyen çöp sorununa hala bir çözüm bulunamadı. Çöplerin toplanmasının gecikmesi sonucu konteynırlardan taşan çöpler dağılarak yol kenarlarına saçılıyor. Çevreye yayılan kötü kokudan rahatsızlık duyan vatandaşlar, belediyenin çöpleri daha sık ve daha düzenli olarak toplaması gerektiğine dikkat çektiler. Gazetemizi telefonla arayan vatandaşlar bazı bölgelerde çöplerin, bir hafta geçmesine rağmen toplanmadığını ifade ettiler.

Biriken çöplerin sokak hayvanları tarafından çevreye dağıtıldığını belirten vatandaşlar, çöplerin mazgal kapaklarını tıkadığını, bu nedenle de yağmur sularının mazgallardan akıp gitmediğini, bunun sonucunda ise su baskınlarının meydana geldiğini ifade ettiler. Özellikle Surlariçi bölgesinde ve Çağlayan bölgesinde biriken çöplere tepki gösteren halk, belediyenin çöpleri daha sık toplaması gerektiğinin altını çizdi.

 

Haberal Kıbrıslı

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.