1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YILLARDIR SUYUNU BİDONLA TAŞIYOR
YILLARDIR SUYUNU BİDONLA TAŞIYOR

YILLARDIR SUYUNU BİDONLA TAŞIYOR

Aydın Gazinocu, üç yıldır 4 ev ve 4 dükkânına su bağlanmasını bekliyor

A+A-

Korkuteli köyünde yaşayan 72 yaşındaki Aygün Gazinocu, Korkuteli’den Muratağa köyüne giden toprak yolda dört ev ile dört dükkânının bulunduğunu ancak, parasını ödemesine rağmen İnönü Belediyesi’nin üç yıldır binalarına su bağlanmadığını iddia etti.

Eski bir TMT mensubu olduğunu savunan Gazinocu, belediyenin su sorununu ya çözmesini ya da su bağlantısı ve kaldırım için ödediği ücreti kendisine iade etmesini istedi. Sorunu Gazimağusa’nın Maraş Bölgesi’nden bidon bidon su taşıyarak çözmeye çalıştığını ileri süren Gazinocu, eski arabasıyla iki günde bir bu işlemi yapmak zorunda kaldığını söyledi.

Bu sorunun artık son bulmasını istediğini söyleyen Gazinocu, “ Ya bana su bağlasınlar, ya da verdiğim 5 bin 500 TL paramı geri versinler, ben de başka yerlerden su alayım” diye konuştu.

İnönü Belediye Başkanı Ali Öncü ise konuyla ilgili olarak gazetemize verdiği bilgide elektronik sayaç hizmetine geçeceklerini, pilot bölge olarak da Korkuteli köyünü seçtiklerini belirterek, Aygün Gazinocu’nun su sorununu 2-3 hafta içinde çözeceklerini bildirdi.

(KIBRIS)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.