1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YILMAZ'IN SAĞLIK DURUMU KÖTÜ!
YILMAZ'IN SAĞLIK DURUMU KÖTÜ!

YILMAZ'IN SAĞLIK DURUMU KÖTÜ!

“Bize bıçak çekti”

A+A-

Yeni Bakış'tan Evrim Kamalı'nın haberine göre; Girne’de meydana gelen kavgada Hakan Yılmaz isimli şahsın burnunu kırdıkları gerekçesi ile tutuklanan Kemal Korkmazcan, Veli Selçuk ve Ahmet Selçuk, dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı

Girne’de meydana gelen kavgada Hakan Yılmaz isimli şahsın burnunu kırdıkları gerekçesi ile tutuklanan Kemal Korkmazcan, Veli Selçuk ve Ahmet Selçuk, dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 

Polis bulguları aktardı

Girne Adli Şube’de görevli polis memuru Ömer Yavuz, 27 Mart saat 01.00 sularında Hakan Yılmaz bir taraf olup, Kemal Korkmazcan, Veli Selçuk ve Ahmet Selçuk ile tartıştığını söyledi. Yavuz, Yılmaz’ın kavga esnasında alkollü olduğunu belirtti. Yavuz, çıkan kavgada üç zanlının darp ettikleri Yılmaz’ın burnunu kırdıklarını ifade etti. Zanlı Kemal Korkmazcan’ın olay yerinde suçüstü yakalandığını kaydeden Yavuz, diğer iki zanlının ise görgü tanıklarının ifadeleri üzerine tespit edilip dün sabah yakalandıklarını söyledi. Yavuz, Yılmaz’ın durumunun kötü olduğunu, henüz ifadesinin alınamadığını, alınacak tanık ifadeleri olduğunu belirterek, zanlıların 2 gün tutuklu kalmasını talep etti.

“Bize bıçak çekti”

Mahkemede söz hakkı alan her üç zanlı da Yılmaz’ın kendilerine bıçak çektiğini, kendilerini müdafaa etmeye çalıştıklarını öne sürdü. 

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Meltem Dündar, zanlıların soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.