1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YİNE AYNI YOL YİNE KAZA!
YİNE AYNI YOL YİNE KAZA!

YİNE AYNI YOL YİNE KAZA!

Yine Aynı Yol Yine Aynı Kaza!

A+A-

Girne-Lefkoşa anayolunda dün meydana gelen trafik kazasına önce refüje ardından ağaca çarpıp ters dönen aracın sürücüsü ucuz atlattı 

Girne-Lefkoşa anayolu, trafik kazası yolu haline geldi. Her gün kazalara bir yenisi daha eklenirken dün sabah da 20 yaşındaki Emine Atlar isimli sürücü ölümden döndü. Girne’den Lefkoşa’ya gelirken kaza yapan sürücü takla atarak ters dönen araçtan ciddi yaralar almadan kurtulurken, şoka girdiği öğrenildi. 

ÖNE REFÜJE SONRA AĞACA ÇARPTI 

Girne-Lefkoşa anayolunun 1-2 kilometrelerinde saat 08.30 sıralarında meydana gelen kaza şöyle gerçekleşti: Girne’den Lefkoşa’ya doğru KS 204 plakalı aracı ile seyreden Emine Atlar, önündeki aracın ani fren yapması nedeni ile çarpışma yaşanmaması için direksiyon kırdı. Bu esnada aracın direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü önce orta refüje, ardından yolun solundan çıkarak akasya ağacına çarptıktan sonra tavanı üzerinde ters durdu. Meydana gelen kazada sürücü ciddi bir yara almazken şoka girdiği öğrenildi. Sürücü Atlar Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.