1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YİNE KADINA ŞİDDET!
YİNE KADINA ŞİDDET!

YİNE KADINA ŞİDDET!

'Bu akşam adayı terk et!'

A+A-

Lefkoşa'da Yakın Doğu Üniversitesi kampüsünde kadına şiddet vakası yaşandı.

Dün akşamüstü 16.30 sularında YDÜ Kütüphanesi'nde R.A (K) ve F.B (E) arasında başlayan tartışma kadına şiddetle sonuçlandı.

Üniversitenin kütüphane binası içerisinde R.A'yı göz ile taciz eden F.B, R.A'nın durumdan rahatsız olup kendisine bakmaya başlaması sonrası R.A'ya hakaretler savurmaya başladı.

F.B, R.A'nın yanına giderek "Bana saygı duyacaksın, burada herkes benim kim olduğumu biliyor, sen de bileceksin saygı duyacaksın" şeklinde bağırarak küfürlü sözler sarfetti.

R.A'nın "Elini indirerek konuş", "bağırma" gibi yanıtları üzerine kendini iyice kaybeden F.B, kadın öğrenciye tokat atarak darp etmeye başladı. Görgü tanıkları, araya girerek R.A'yı korumak isteyen diğer kadın öğrencilerin de F.B tarafından darp edildiğini söyledi.

Etrafa küfürler savuran F.B, "Bu akşamdan adayı terk edin, yarına burada kalmayın yoksa hepinizi öldürürüm" şeklinde tehditlerde bulundu.

Kampüs içerisinde bulunan güvenliğin müdahalesi ile olay daha kötü bir boyuta ulaşmadan durdurulurken, darp edilen R.A ve diğer kadın öğrencilerin Lefkoşa Polis Müdürlüğü'ne giderek şikayette bulunduğu öğrenildi.

Şikayet üzerine F.B gece boyunca gözaltında tutulurken, sabah serbest bırakıldı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.