1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YİNE KAZA! YİNE ENDİŞE DOLU BEKLEYİŞ!
YİNE KAZA! YİNE ENDİŞE DOLU BEKLEYİŞ!

YİNE KAZA! YİNE ENDİŞE DOLU BEKLEYİŞ!

17 yaşındaki genç kız yaşam mücadelesi veriyor!

A+A-

 

Kask takmadı, yaşam mücadelesi veriyor

Alayköy-Lefkoşa (Kermiya) yolunda dün gece meydana gelen motosiklet kazasında biri ağır, iki kişi yaralandı

Yeni yapılan ancak henüz resmi olarak trafiğe açılmayan Alayköy-Lefkoşa (Kermiya) yolunda dün gece meydana gelen motosiklet kazasında biri ağır, iki kişi yaralandı.

Saat 22.15 sularında meydana gelen kazada, Esma Nazik (K-17) ağır yaralanırken, motosikleti kullanan Yusuf Andaş (E-29) kaldırıldıkları Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edildi.

Hastaneye kaldırıldıktan sonra tomografisi çekilen Esma Nazik’in çenesinin kırıldığı, kafatasında da çatlak olduğu ve yaşam mücadelesi verdiği kaydedildi. Edinilen bilgiye göre her iki sürücü de motor kaskı takmıyordu.

Kaza, Alayköy-Lefkoşa ikametinde seyrederken, motosikleti kullanan Andaş’ın yaklaşan çemberi geç fark etmesi sonucu meydana geldi. Olay yerinde metrelerce uzunluğunda lastik izi bulunurken, çemberin yanında kan izleri göze çarptı. Polis’ten edinilen bilgiye göre Andaş’ın kullandığı motosiklet kaza nedeniyle hurdaya döndü. Haberin yayınlandığı sırada Nazik’in hayati tehlikesi devam ediyordu.

Avcı: Trafiğe izin verilmemesi gerekir

Trafik Kazalarını Önleme Derneği (TKÖD) Başkanı Mehmet Avcı, yaptığı değerlendirmede, resmi olarak açılmayan yollara araç girmesine izin verilmemesi gerektiğini söyledi.

Avcı, bildiği kadarıyla yoldaki işaretlemelerin henüz tamamlanmadığını söyledi. “Yolda ayrıca şerit çizgisi de bulunmuyor. Yeni bir yol yapıldığında, hazır olmamasına rağmen vatandaşlarımız maalesef o yolu kullanıyor. Ancak her şeyden önce devletin sürücüleri engellemesi gerekiyor” diyen Avcı, kazayla ilgili daha kötü bir gelişme olmamasını temenni etti.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.