1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. Yine uyuşturucu şüphesi
Yine uyuşturucu şüphesi

Yine uyuşturucu şüphesi

Direksiyon başında iken arkadaşının verdiği sigaradan bir nefes çekince gözü kararan genç kaza yaptı

A+A-

Onur ULAĞ

 Lefkoşa’nın Küçükkaymaklı bölgesinde dün akşam meydana gelen trafik kazasından yine uyuşturucu çıktı.  Kaza dün saat 20.30 sıralarında Şht. Arif Salih Sokak üzerinde,  MU 358 Z plakalı aracın, park halindeki KN 113 plakalı araca çarpmasıyla meydana geldi.

İddiaya göre MU 358 Z plakalı aracın sürücüsü A.S., araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı M.K:’nin uzattığı sigaradan bir nefes çekince başı döndü. Uyuşturucu içerikli olduğu iddia edilen sigaranın etkisiyle başı dönen A.S., direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki KN 113 plakalı araca çarptı.

Polis inceleme yaptı

Kaza sonrasında olay yerine giden Lefkoşa Trafik Tahkikat Amiri Mehmet Özdemir incelemelerde bulundu. Bu arada Lefkoşa Trafik Tahkikat ekipleri, araç içerisinde uyuşturucu olduğunu tespit etti.

Olay Yeri İnceleme Ekipleri ve Kaçakçılığı Önleme ve Narkotik Şube ekipleri olay yerine çağırılarak yapılan incelemeler sonucunda araçta bir miktar Sentetik Cannabinoid yani halk arasında Bonzai olarak bilinen uyuşturucu madde tespit etti.

Bunun üzerine sürücü A.S. ve yanında yolcu olarak bulunan M.K. polis tarafından gözaltına alındı. Kazada herhangi bir yaralanma ve can kaybı olmaması ise sevindirdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.