1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YİNE VAHŞET!
YİNE VAHŞET!

YİNE VAHŞET!

Çok zaman geçmeden yığıldığını fark etti.. 'Bölgede birilerinin bu vahşeti hangi amaç ve mantıkla yaptığını bilmiyorum...''

A+A-

 

Avcıların dört gözle beklediği “Büyük Av” için sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Taşkent av bölgesine giden Biray Dereseven yaşadıkları karşısında isyan etti. Pazar günü sabah saat 06:00 da Taşkent’e giden Dereseven, çok zaman geçmeden köpeğinin yere yığıldığını fark etti. Can çekişen av köpeği, veterinere yetiştirilemeden dakikalar içerisinde hayatını kaybetti.

Biray Dereseven “Gözümüz gibi baktığımız hayvanlara bu vahşeti yapmaya kimsenin hakkı yok” diyerek etrafa zehirli yiyecekleri atarak köpeklerin ölümüne sebep olanlara tepki gösterdi. 

Dereseven “Aynı bölgede farklı bir avcının 1 hafta önce 3 köpeği zehirlendi. Bölgede birilerinin bu vahşeti hangi amaç ve mantıkla yaptığını bilmiyorum ve bu işin peşini bırakmayacağım. Bölgede farklı yerlerde hayvan ölüleri var. Gelenler rahatlıkla görebilir. Biz avcılar doğa dostu insanlarız. Doğayla iç içe olmak tarif edilemez bir duygudur. Atılan zehir sadece köpeklere değil, doğadaki tüm hayvanlara zarar veriyor. Eminim ki hala bir çok yerde atılmış zehir var. Bütün çabam, benim başıma gelen hiçbir avcının köpeğine ve hiçbir canlıya gelmemesi için…” dedi.

Avcılar, birilerinin bu vahşete dur demesi gerektiği görüşünde.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum