1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YKP 24 YAŞINDA
YKP 24 YAŞINDA

YKP 24 YAŞINDA

Önen: “24 yıllık mücadele tarihimizle vardık, varız, var olacağız”

A+A-

ÖNEN: “24 YILLIK MÜCADELE TARİHİMİZLE VARDIK, VARIZ, VAR OLACAĞIZ”

Yeni Kıbrıs Partisi (YKP) 24. kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Yürütme Kurulu Sekreteri Celal Devrim Önen, “YK’nin 24 yıl önce yola çıkarken nüfus taşınması, demografik yapının bozulması, işgal, Kıbrıs sorununun çözümü, vilayetleştirme gibi konularda neyi savunuyorsa bugün de onu savunduğunu” belirterek, bugün birçok kesimin haklılıklarını teslim ettiğini kaydetti.

Önen, “Biz, 24 yıllık mücadele tarihimizle vardık, varız, var olacağız” dedi.

Celal Devrim Önen, YKP’nin 24 yıl boyunca taviz vermeksizin Kıbrıs’ın birleşmesi için Kuzey Kıbrıs’ta TC sivil asker bürokrasisi denetimindeki, yeraltı ve paramiliter örgütlerle desteklenen rejime karşı sürekli mücadele verip, mücadele verenlerle birlikte olduğunu kaydetti.

Önen, YKP’nin 24. kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı yazılı mesajda 24 yıldır yalnız Kıbrıs sorunu ile ilgili değil, eşitlikçi, özgürlükçü, katılımcı bir sosyalizm için, enternasyonalizm ilkelerine bağlı, dayanışmayı önemseyen, emekten yana, anti-militarist, barışçı, ekolojist, toplumsal cinsiyet eşitlikçi bir mücadele verildiğini anlattı.

KOKTEYL VE DAYANIŞMA YEMEĞİ 1 KASIM CUMA AKŞAMI DOME OTEL’DE

Yürütme Kurulu Sekreteri Celal Devrim Önen üye, sempatizan, parti dostları ve demokratik kitle örgütü temsilcilerinin katılımı ile 1 Kasım Cuma akşamı Dome Otel’de saat 19.30’da düzenlenecek “Kokteyl ve Dayanışma Yemeği”ne tüm basın emekçilerinin davetli olduğunu da ekledi.

TAK

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.