1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yoğun bakımdaki Tatlıses'in sağlık durumu...
Yoğun bakımdaki Tatlıses'in sağlık durumu...

Yoğun bakımdaki Tatlıses'in sağlık durumu...

Yoğun bakımdaki Tatlıses'in sağlık durumu...

A+A-

Miami’de beyin ameliyatı olan babası İbrahim Tatlıses’i yalnız bıraktığı için eleştirilen Ahmet Tatlıses ilk kez konuştu.

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses, babasının son durumuyla ilgili bilgi verdi.

"Şimdi babamın ilk ameliyatına giren İlhan Elmacı hocanın yanından çıktım. Babamın filmlerini oradan mail atıyorlar, burada doktorlar inceliyor." diyen Tatlıses,  "Allah’a şükür şu anda bir sorun yok, her şey iyiye gidiyor." diye konuştu.

BABAMIN DURUMU İYİYE GİDİYOR

"Tatlıses’in sol tarafındaki felç durumu bitecek mi?" şeklindeki soruya ise oğul Tatlıses, "Bunu konuşmak için çok erken. Ama sağlık durumu iyi. Çok da iyiye gidiyor. Haberlerde çıktığı gibi değil. Sevenleri çok dua ediyor, çok telefonlar geliyor." dedi.

BU HİÇ KOLAY BİR ŞEY DEĞİL!

Babasını yalnız bıraktığı için kendisine yöneltilen eleştirilere, "Acıbadem Hastanesi’ndeki doktorlar neler çektiğimi biliyor.  3 yıldır ağır bir tedavi görüyorum, şimdi iyi gibiyim. Hastalığım çok kötü bir hastalık değil ama ne olduğunu söylemek istemiyorum." diyen Ahmet Tatlıses, "Bugüne kadar babamı hiç yalnız bırakmadım. Ona  çok düşkünüm ama şu an yanında değilim. Bu hiç kolay bir şey değil. " diye konuştu.

vatan

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.