1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOĞURT, KİRAZ, PATATES ÇALMAKLA SUÇLANIYORLAR
YOĞURT, KİRAZ, PATATES ÇALMAKLA SUÇLANIYORLAR

YOĞURT, KİRAZ, PATATES ÇALMAKLA SUÇLANIYORLAR

Yoğurt, kiraz, patates çalmakla suçlanıyorlar

A+A-

Erülkü Süpermarket çalışanı dördü kadın beş kişi 60 TL değerindeki gıdayı, kasadan geçirmeyip sirkat ettikleri gerekçesiyle tutuklandı.

Emine UYSAL

Lefkoşa yakınlarındaki Demirhan’da,çalıştıkları Erülkü Süpermarket’ten 60 TL değerindeki yiyecekleri, ödemeden ayrıldıkları gerekçesi ile tutuklanan zanlılar Gülseren Köse (K-38), Ebru Balıkçı (K-27), Emine Kılıç (K-31), Berivan Akmeşe (K-20 ) ve Emrah Dinler (E-23), mahkemeye çıkarıldı.

Yoğurt, kiraz, patates gibi eşyaları çalan 5 çalışan, polise verdikleri ifadede bu suçu daha önce de işlediklerini itiraf etti.

Zanlılar dün, Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Yargıç Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı yardımcısı İlhan Damdelen, Demirhan Polis Karakolu’nda görev yapan polis memuru Namık Özkan’ı tanık olarak dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Özkan, zanlılar Gülseren Köse, Ebru Balıkçı, Emine Kılıç, Berivan Akmeşe ve Emrah Dinler’in, 11 Haziran tarihinde, Demirhan’da faaliyet gösteren ve müstahdemi oldukları Erülkü Süpermarket isimli işyerinden, 60 TL değerindeki eşyaları, kasadan geçirmeyerek çaldıklarının tespit edilmesi üzerine tutuklandıklarını söyledi.

Namık Özkan, 5 zanlının da gönüllü ifade verip, daha öncede birçok kez aynı şekilde kasadan ödemeden eşya aldıkları beyanında bulunduklarını kaydetti.

Soruşturmanın henüz tamamlanmadığını ve geriye dönük muhasebe incelesi ile kamera kayıtlarının inceleneceğine dikkat çeken Özkan, zanlıların soruşturma maksatlı üç gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Zanlılar, tutukluluk talebine itiraz etmedi.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, müstahdem tarafından sirkat suçunun kamuda endişe yaratan ve iş hayatını olumsuz etkileyen suçlardan olduğuna işaret edip, zanlıların tahkikat amaçlı üç gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

KIBRIS

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum